STREPTOKOK typu B

20.08.2009

Ahoj holky.
V počátcích těhotenství mi našli streptokoka typu B, nikdo mi nic k tomu neřekl. Byla jsem přeléčené antibiotiky,ale vyzjistila jsem,že je riziko,že se streptokok vrátí. Jsem prvorodička, termín mám v říjnu,ale bojím se, že mohu porodit i dříve. Máte někdo zkušenosti s tímto problémem?Rodili jste se streptokokem?Prý mi budou ještě jednou dělat test, jestli ho stále mám,ale čím více se bílží porod, tím víc se bojím, abych u porodu mimíska nenakazila. Děkuji za pomoc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, ja jsem taky měla pozitivního steptokoka...ráno mi začaly bolesti, jela jsem do nemocnice, dali mi kapačku a vse bylo ok...mělo by to být nejlepe 4 hodiny předem, než Ti praskne plodovka, protože dříve mi jí prasknout nechtěli...říkali, že je to nejlepší...ale jinak, hned jak Ti praskne plodovka tak do nemocnice...neboj se ničeho...a hodně štěstíííí

Ahojdy, tak já rodila se streptokokem a doktor mi k tomu jen řekl, že jakmile mi praskne voda nebo budu mít časté kontrakce, tak mám jet co nejdříve do nemocnice (jako abych nešla ještě nakoupit a tak...) a tam mi dají antibiotika do žíly - kapačku. Malá byla v pořádku a já též. Rozhodně se ničeho neboj.
Jo a v porodnici mi daly tu kapačku asi na 20 minut, pak mě na hodinu odpojily, to jsem šla na přípravu a pak mě na sále zase připojily, takže dle mého to nějak moc neřešily, ale já jsem jim věřila a vše proběhlo v pohodě.
Tak hlavně žádné nervy a klikný zbytek těhulkování. Terka a Anežka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka