kolik toho asi snite?

20.08.2009

ahoj holky... mam blby dotaz, ale chtela jsem se zeptat kolik toho v tom 9 mesici spapate. ja moc nejim a porad pribiram. jsem s toho na nervy. uz mam 24 kilo nahore a to jsou do konce jeste 4 tydny... bojim se at to nekdy zhodim. doufam, ze jsem hodne zavodnena... tak prosim napiste co tak papkate. dekuji...

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já jim ale tak nějak jako i před těhu ze zečátku jem schodila 7kg a teď jdem 35 tt a mám nahoře 15kg no ato mě doktor každou náštěvu pěkně sjede , ale holky jak je to debil.
No a před týdnem jsem se vážila a co vidím ři kyla za čtyři dny to snad není možný malem to semnou švihlo ale fakt, no byla jsem stoho špatná celý den ráno jsem se vzbudila a vlezla opět na tu prokletou váhu a měla jsem stejně jako před těma čtyřma dněma tak jsem přemýšlela a uvědomila jsem si že jsem předchozí den vypila v tom vedru 6l vody a tak jsem brouzdal po netu a tam to bylo bylo to z toho . ALe šok sem fakt měla. Holky jak já se těšim až to budeme mít za sebou?
Já nechápu lidi jak můžou bít dobrovolně tlustý já se neohnu ani abych si zavázal kaničky u bot , nedám si nohu přes nohu a hrozně mi to vadí a už se těšim až to budu mít dole teda doufám v to tak pa a úspěšné schazování

In reply to by semepa

A to tě ten doktor sjel jako žes přibrala málo nebo moc? Jestli moc, tak je to fakt debil. Už jen pár týdnů a je to za náma :)

24kilo to ještě jde,já se sice moc necpala,občas jsem zhřešila,ale stejně jsem nehorázně přibrala.Možná mi to neuvěříš,ale za celé těhotenství jsem přibrala 49kilo.Ted jsem skoro 2měsíce po porodu a ještě mi zbývá schodit 24kilo.Byla jsem šíleně zavodněná+jsem přestala kouřit+sklony k přibírání.Chtěla jsem tě jen uklidnit,určitě to bude jen voda.Měj se hezky

In reply to by Miluse Krausova

a první měsíc to šlo dolu samo,hlavně ty otoky začaly mizet ,taky se říká že kojením schazuješ,což se mi taky potvrdilo.Ale hlavně jsem upravila jídelníček a s malým jsem pořád venku.Jinak diety se držet nemají a moc cvičit taky ne,všeho s mírou.Neboj to schodíš,vždyt jsme to nabíraly 9měsícu,takže hezky pomalu to dolu pujde.V porodnici by ti měly ukázat nějaké cviky na posílení.Přeji ti rychlý a bezproblémový porod a at máš zlatíčko brzy u sebe. :a:

Ahoj Miluš, tak já už mám nahoře 26 kilo a to jím čím dál méně. No teď už s tím nic dělat nebudu. Ale je fakt, že já hodně otékám, takže hodně zadržuju vodu. Už jen 4 týdny a pak začne kolotoč :) tak to snad shodíme, no ne? :a:

In reply to by Miluse Krausova

Mě už švára pult přivezl, tak jsem si ho jen nově potáhla tím omyvetelným ubrusem. Takže už mi zbývá jen vyprat a vyžehlit. Včera jsem byla na předporodním kurzu a tam jsme dostali nakázáno, abychom s sebou do porodnice netahaly kufry :) Prý jen vodu, hygienické potřeby, foťák, mobil a peníze. Nic víc. Všechno tam dostaneme. Noční košile, ručníky, vložky, plínky, oblečení na mimi... prostě všechno. Což je fakt úžasný :) No ale jak tady pořád čtu, že každou chvilku porodila další zářijačka... tak si říkám, jestli to stihnu všechno vyprat a vyžehlit :) Ale už vím, že přenášet nebudu. Prý maminky, které mají gestační diabetes nenechávají přenášet a začnou vyvolávat v den termínu :) A jak se máš ty? Takže už jen ten přebalovák a máš to? Paráda, ne?

In reply to by Blairwitch

dneska jsem ho obednala, konecne...tak to mas super porodnici. ja na mimi taky nemusim nic brat jen pro sebe a to stejne kdyz jsem to zbalila tak to vetsi cestovni taskA JE. to prani a zehleni uz mam zasebou. pomalu po vecerech jsem to vyzehlila, kdyz nebyli takove horka. dneska to je zase humus. at uz ty horka skonci.... dneska jsem byla jeste v lekarne koupit ten lih na pupicek a hodne kamaradek mi poradilo, ze ta rybilka na opruzeninky je fakt super. je levna tak jsem do toho sla.... potom jsem jeste valila do DM nakoupit nejakou drogerii pro mimi a vybrala jsem ten hipp tak snad uz fakt mam vse. ja taky doufam, ze me nenechaji prenaset. jdu pristi tyden poprve na ozvy a do poradny do porodnice tak se hned zeptam. klidne bych uz rodila tak za 14 dni, ale tomu neverim...beru tak uz to mame skoro zasebou, jen at nam to vse dobre dopadne a mame super porod... a kdy mas presne termin? ja ten druhy podle posledniho ultrazvuku 20,9.... tak napis a opatruj se...

In reply to by Miluse Krausova

No to jo, dneska bylo hrozný vedro. Já ten líh ještě nekoupila. Mamka mi říkala, že nemá moc dlouhou trvanlivost, tak že mi ho koupí až budu rodit. To samé prý oční kapičky. Rybilku mám taky. Pak mám ještě Bepanthen a Pupík na prdíky :) Pak mám ještě mýdlo pro mimi a olejíček na tělíčko od Johnsonn (byl to dárek od ségry, jinak bych koupila asi jinou značku, ale třeba nám bude vyhovovat). Toť vše. Chtěla jsem i žínku, ale prý je lepší, když se mimčo myje rukou, tak na žínku prdím :) Taky bych klíďo rodila za 14 dní. No já mám první termín 14.9. a druhý 22.9. tak jsem zvědavá, kdy Anička vykoukne ven :) Určitě nám to dobře dopadne, o to strach nemám :) taky se opatruj v těch vedrech..

ahojik, ja teda nesnim skoro nic. Když si jdem někam sednout na véču, tak zvládnu sotva půlku porce. Ale zato vypiju tak 3-4l vody :) jsem ve 36tt a mam nahoře 6kg :)

Možná se zavodňuješ. A taky nezapomeň, že teď mimi nabývá mnohem rychleji na váze! Ale jinak váhu neřeš - nech to až po porodu. Pa pa

Ahojky tak ted v tom 9.měsíci jím už jen málo, jinak celý těhu jsme hodně toho jedla, ale teď se to nějak ustálilo...Ráno si dám akorát malou snídani, odpoledne oběd, kolem 16h nějakou malou svačinku a kolem 19h večeři a toť vše, jinak jsem ještě nedávno jedla strašně moc, přes celý den no bylo to hrozný a nahoře mám 18kg :s:

Ahoj těhulky, tak já jsem celkem přibrala za těhu cca 27 kg, Natálce je 9 měsíců a maminka má dole 32 kg ;) a to už alespoň 4 měsíce :a: . Takže papkejte, když Vám chutná :hu: :hu: :hu: :a:

ja teda jeste v 9 nejsem, ale jsem ve 28 tydnu a mam 14-15kg nahore takze taky porad pribiram ted se snazim kontrolovat, ale i tak mam pocit ze pribiram i ze vzduchu taky doufam, ze mam v sobe moc vody, protoze uz mi i zacinaji otekat nohy ://: :00: :a:

Ahojda..ja jsem dneska zacala 40.tyden a za posledni tyden jsem pribrala tri kila!!!A to nejim vic nez predtim..Myslim si ze moc nejim za cele tehu jsem pribtal 8 kg..

ja jsem v 38. tydnu a jsem jak tasemnice, co vidim to snim. dohromady jsem pribrala 20 kilo. ted za posledni tyden jsem pribrala 2 kilca tak si dokazes asi predstavit jak se cpu. doufam ze se mi nenarodi nejaky macek, uz tak mam strasny strach z porodu, ale tak hlavne at je male zdrave. :-)

In reply to by maddi

jasne ja jsem to taky tak brala, rikala jsem si co, jsem tehotna tak se poradne treba jenom jednou za zivot poradne najim. jedla jsem, ale tak normalne. spise to sladke, ale posledni 2 mesice jim sladke malo protoze jsem mela cukrovku na hranici tak se hlidam a porad jde vaha nahoru. ale diky moc za vase odpovedi. hja se taky uz pekne bojim porodu....

In reply to by Miluse Krausova

Já mám 20 kg nahoře a to se hodně držím, za červenec jsem nabrala 7 kil a to se ani doktorovi nelíbilo. Nohy mám jak konve, v těhle vedrech ani nevycházím. Zítra jdu na lymfatickou masáž, snad mi trochu pomůže od těch otoků, uvidíme. Porodu se nebojí, spíš už bych ho chtěla mít za sebou, to čekání je hrozné. Vydržme!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka