7 dnů do termínu a nic...

21.08.2009

Takže už mám za 7 dnů rodit.A porád nic,žádné tvrdnutí,poslíčci,prostě nic.Otevřená jsem na 1 cm,ale už 3 týdny. No nic začínám velký úklid :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

my máme do termínu 9 dní, otevřená jsem už asi 4 týdny, a nic. Občas mám bolesti v zádech, sem tam něco málo v podbříšku, ale jinak nic. Včera jsem uklízela po malování, nespustilo se to, dneska se snažím uklízet taky, a stále se to nehýbe. Dokonce mi v úterý dělala Dr. hamiltona, a prý se mi to rozjede, jojo, odešla mi maximálně zátka, toť vše.

Ahojky, já mám termín 1.9. a 5.9. a stále nic, dnes jsem měla takový pocit, jako kdybych měla dostat měsíčky, prý jsou to poslíčci, jsem tak strašně zvědavá kdy a jaké to bude... no a jinak pořád něco uklízím a nic...

Ahoj já byla otevřená už od 30tt a nakonec jsem přenášela 8 dnů. Nepomohlo ani uklízení. Vydrž a snad se nebudeš dlouho trápit.

Ahojky,já mám do termínu 8dní a taky nic ..já se ani neotevírám - teda zatím,do poradny jdu ještě v pondělí,tak uvidím..Taky uklízím jako divá,myla jsem okna a věšela záclony a naší cácorce se prostě ještě asi nechce...musíme vydržet ;)

Odešla Ti zátka? Já mám termín 2.9., a doktor plaší už 3 týdny, že to už bude... a nic. Jen mi odešla ve středu a během včera zátka.

In reply to by eldarka

je to hoooodně hustý hlen, já ho měla mléčný s lehkou příměsí krve. A vytékal mi dva dny, a je to jako když máš hodně velkou hustou rýmu, a vysmrkáš se. A spíš to najdeš na toaleťáku, nestalo se mi, že by mi vytekl do WC, nebo na slipovku, vždycky jsem ho utřela. Jenom při čůrání jsem cítila, že mám něco kluzkého mezi nohama, co tam nepatří. ;)

Tak to jsme na tom stejne,ja mam termin za 6 dni,to me doktorka rikala ze mam prcka o dva tydny vetsiho a doktor v porodnici mi rikal,ze to vypada ze budu rodit driv a porad nic.Vcera poprve jsem mela bolesti,tak jsem myslela ze pojedem a nakonec jsem to zaspala.Taky na dnesek planuji velkej uklid:-)Tak snad nam to k necemu bude:-)))

Může to přijít najednou. Sousedka taky říkala, že snad bude přenášet a zničeho nic za dva dny byla na porodnici. Já třeba měla poslíčky až den před porodem, jinak nic. Tak ti přeji hodně štěstí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky