Kontrola

04.01.2008

Tak jsem tady zpátky z prohlídky.. Dopadli jsme skvěle.. podle UZ máme 3200g, ale podle doktorky máme prý víc...
Na svět se zatím nechystáme..a dneska byla z prohlídky přímo nadšená..
a srdeční ozvy máme prý ukázkové a pokud viróza nepřejde do pondělí, mám jít k obvodní, ale ohledně její praxe jsem dnes perfektní.. no to mi ještě nikdy neřekla, spíš vždycky naopak....hurááá

Ahojky,
Prosím kolik jste měli tepů za minutu???? Ve st. jsem byla poprvé na monitoru, tak mě zajímá kolik je ukázkovej tep :-)))))
Děkuju. Jsem ráda, že jsi na kontrole tak dobře pořídila. Já jsem potkala ve st. kamošku, který doktorka říkala, že to na porod nevypadá a ve čt. porodila chlapečka :-)))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No je na tom krapet líp, včera ho prý hlava bolela víc, ale chytá to ode mě.. no snad se z toho oba co nejdřív dostanem:-) Budeme se léčit navzájem, schválně, kdo je lepší doktor:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je asi fakt:-) Ale víš jak bych měla navrch? Dneska mě pěkně trumfnul.. Když jsem nevěděla kudy kam,kvůli jménu,to už je asi 2 měsíce, zabalila jsem krabičku poloviční asi jako od mlíka a udělala otvor jak do pokladničky.. a že pokud se nerozhoupeme nechám celou mou a jeho rodinu hlasovat asi z 8 jmen..když ji našel ptal se na co to je a já říkám, že když by něvěděl co s pěnězma, může do ní začít spořit a víš co mi řekl dnes.. není ta tvá kasička nějak malá? za chvíli se nám do ní nic nevejde a já tam dávám 10koruny, 20 a 50 , to tam nesmíš strkat halíře..jenže já tam nedala nikdy ani korunu:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka