Holky poradíme mi-spíše dotázek-chování těhulky na dovolené v ČR

20.08.2009

Krásný čtvrtek děvčátka,vím,že jsem se tu už jednou ptala,ale to je dávno.Byli jste na dovolené v druhém trimestru.My chceme razit na dovču v září a já mám trochu obavy.To budu ve 20.týdnu těhu.
Nevím,co?Mám strach o :°O°: v bříšku. :#~:
Poradíte? :*[]: :{~{:

Ahojky já byla 23tt a jeli jsme do španělska busem a všechno se zvládlo na jedničku a žádný problém nebyl a moc jsme si to užili.Takže kdyby se měla rozhodovat zas určiitě jedu pokud je zdravotní stav dobrý!!!

Ahojky,ja jsem jela ve 21tt na dovolenou do Italie autem a kazda cesta mela minimalne 20 hodin. Miminko i ja jsme naprosto v poradku,jen me bolela zada,takze myslim,ze se nemas ceho bat. Jen to chce hodne pit a casteji stavet tak na 15 minut.
Uzi si dovolenou :a:

Ahojda já cestovala všude možně a to jsem na tom zhruba jako ty s týdnama, neboj dyžtak častěji zastavíte pokud jedete autem:-)Pěkně si užijte dovču:-)

ahojky Marcelko,byli jsme (já v 35tt) na Moravě.. cesta cca 3 hodiny, teplo, ale dalo se to. Chce to hodně pít a dělat zastávky. Jinak jsme chodili po památkách, koupali se, vymetali město a vše bylo a je v pohodě. Neboj se toho. Procházky ti jen prospějí a uvidíš, že si odpočineš a nabereš novou sílu:-) Bylo to opravdu super, kdybych mohla tak tam jedu hned znovu, jenže při mým štěstí bych po cestě porodila:-) Tak držím pěstičky a přeji vydařenou a pohodovou dovolenou. Užijte si to :qu: :C]]:

Já sem byla minulý týden na dovolené (teď jsem 31tt), taky v Čechách cca 3hod. cesty ve Wellness hotelu. Bylo to strašně fajn - sice jsem některé aktivity nechala dělat manžela sama jako jízdu na motokárách atd., ale prošla se na čerstvém vzduchu, odpočinula si vždy po obědě, trochu poplavala a hlavně dobře najedla :hu: . Celkově mě to dobře naladilo, takže mohu jen doporučit!!! :one: Jo a mám půjčený pás pro těhotné do auta od kamarádky a je opravdu bezvadnej!!! Pás stahuje pod bříško, takže tě nijak netlačí během jízdy. :a:

:a: My vyrážíme zítra,autem do chorvatska jsem ve 21tt a moc se těším,strach nemáma věřím,že to co dělá dobře nám,udělá dobře i našim pupíčkům.Takže žádné obavy a krásně si to užij :a:

byli jsme s manželem mezi 24-26 týdnem na cestě po Beneluxu, 3000km autem,byla to nej dovča a jsem hrozně ráda, že jsme jeli, když budeš dost odpočívat a poslouchat svoje tělo tak se nemůže celkem nic stát...

Jestli se cítíš dobře a dr. ti cestování nezakázal, tak ve 20. týdnu bych jela uplně bez obav. Já ještě ve 24.týdnu šmejdila po Londýně a uplně v pohodě a to bylo vedro jak sviňa! Takže jestli se cítíš fajn, tak neváhej a jeď. I letadlem, je to v poho! Teď jsem ve 32tt a už bych nejela ani tramvají, teď už mě vše vysiluje a nebaví mě to. Užij si to ještě dokud jsi pohyblivá a než ti nastanou miminkovské starosti:) Marťa

Ahojda jsem ve 34tt a na dovče jsme s přítelem byli jak na začátku těhu tak i 27tt a bylo to fajn jeli jsme do novohradskejch hor takže dost daleko na to aby jsme se vrátili kdyby něco do Prahy nehledě na to že jsem i teď stále aktivní řidič a všude řídím já . pokud se na to cítíš tak by jsem se toho nebála ale já jsem věděla že jsem naprosto v pořádku teď jezdíme tak do 120 km od baráku dál už se bojíme kdyby něco :-) ale jak říkam všude je nemocnice a kdyby se něco stalo tak ti pomůžou všude tak by jsem se nebála .

Ja sice tehu nejsem,ale myslim si,ze pokud se citis fajn,tak neni problem cestovat....zastavite si,projdes se,protahnes se a jedes dal... :a:

In reply to by Marcelka01

my se vratili pred 14 dny z dovolene, to jsem byla ve 36. tydnu, a bylo super, prochazky, lenoseni, krasne prostredi a hlavne zmena, chtela jsem si to jeste uzit. byli jsme tam tyden, cesta dve hodky autem, jen me mrzi ze jsem si nemohla uzit jizdy na koni, se svym briskem bych se tam nevysplhala a bala jsem se at nahodou nespadnu. tak jsem jen zavistive koukala na pritele a na rodinku. pokud se zatim citis dobre a nemas zadne problemy tak vrele doporucuju, a jak to je po cr tak je to v pohodce, chtela jsem ze si zajedeme k mori do chorvatska ale to doktor rikal at to uz radeji neriskuju ze je mi dobre a za dve hodky se to muze zmenit, v tom cesku preci jen najdes snaz pomoc kdyby nahodou se neco delo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka