George - nakoukněte, to jsou krásný kousky...

20.08.2009

Holky, mrkněte, to je krásný oblečeníčko, co? V levém sloupci si můžete vybrat různé kategorie a pokochat se....

http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/03,default,sc.html?cm_re=s…
http://direct.asda.com/george/baby-clothes/07,default,sc.html?cm_re=sub…

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Raduška

Ahojky jsou to fakt krasny vecicky.Mohla by si mi napsat te pani co to objednava na mimibazarou jeji cislo at si ji tam ulozim a objednam si? Diky staci jeji prezdivka a to cislo pod kterym je tam prihlasena.Diky moc

In reply to by Raduška

a to jako úplně nový? Já na to občas natrefím v sekáči. A každou sobotu chodím v Praze na Kolbence na blešák a prodává tam paní, co má sekáč, má kus za 10 a věci ještě s cedulkou z obchodu v Anglii. a má teda směs, ale ten george se mi líbí nejvíc. Když teda pominu svý oblíbený CAA.

In reply to by Karluša

Já mám taky oblíbený C a A. Nesmím tam vlézt, to je pak se mnou zlý :) Ne že by to byly nákupy za statisíce, ale vždycky něco dětičkám vyberu :s: Právě,že já jsem se s Georgem setkala poprvé taky v sekáči a když jsem to našla na tom mimibazaru, tak jsem byla naprosto nadšená. pokud chceš, napíšu Ti osobní zprávu. nechci, aby to vypadalo jako reklama té paní, protože já s ní opravdu nemám nic společného, jen se ráda podělím, když jsem s něčím mooooc spokojená. Teď jsem třeba tříletý dcerce objednala nádhernou puntíkatou jakoby fleecovou mikinku s kapuckou a klokankovou kapsičkou(ale je to ještě lepší matroš než fleece, takový medvídkový :s: za 160 Kč a Pepánkovi 2 pyžamka za 160, 3 tričánka nádherný za 240. Takže fakt super.

In reply to by Raduška

Tak to jsou super ceny. No já do CAA moc radši nelezu, protože malá pak chodí a škemrá, že si chce koupit něco na sebe. Nedávno z nás vytáhla letní šaty. ale zas tam měli dost výprodeje,tak jsem jí je koupila(stály 125, a fakt pěkný). No a samo i Dominikovi. A v Tescu jsem nakupovala plavky. Jinak teda já moc na netu po oblečení nekoukám, tak ani nevím. Max. nakupuju z katalogů,zrovna jsem objednávala už zimní kombinezu pro Dominika, tak už aby přišla. Jsem to chtěla nechat na později, ale pak jsem si řekla, že třeba nebude a aspoŇ mám čas kdyžtak sehnat něco novýho.

In reply to by Karluša

Já jsem taky oblečení hodně dlouho přes net nekupovala.ale teď jsem to vyzkoušela a jelikož byly na mateřský lepší penízky, nakoupila jsem něco do zásoby - hlavně pro Pepánka už ve větších velikostech a pro Lucinku samo taky nějakou parádu. Teď už budu na rodičáku, tak je po nákupech :s: jinak my tu tesco nemáme, ale taky tam prý mívají hezounký věcičky...

In reply to by Raduška

já už do zásoby ani nenakupuju. Mi to tu pak leží a nevím, co s tím, malá roste strašně pomalu, tak to pro ni nemá cene a malej naopak rychle, tak jsem dokonce přeskočila jednu velikost, protože ve vedrech má jen triko. Tak to tak nějak průběžně doplňuju. Teď teda budem muset něco pořídit, malá jde do školky a Dominik bude potřebovat chlapácký oblečení, po malý už toho moc nosit nemůže. Jinak Tesco má fakt krásný věci. Tam se taky dobře vybírá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka