Zprávičky od Kašíkuska-Monči :-)

20.08.2009

Ahojky zářijovky i všechny ostatní,
moc Vás pozdravuje Monča, od včerejška už je v porodnici, dnes ji čeká preindukce vyvolání porodu a v pátek už budou vyvolávat naostro, pokud se nezadaří, tak další vyvolávání proběhne v sobotu a když ani to nezabere tak ji čeká císař. Její DR. říká, že to nemusí vyjít, protože je dole dost nepřipravená. Tak jí držme palečky, aby vše proběhlo v pohodičce a ona už měla Silvinku brzy u sebe :)
Papa Emča

to je fajn, díky za zprávičky, myslela jsem na ní. ať to všechno hladce a rychle dobře proběhne. ať porod nebo nakonec císař :girl:

vidíš, já si pořád říkala, co je s nima, s holkama našema :)
tak držím palečkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý :)

Mooc držíme palečky a myslíme na ně! :ww: At už to má brzy za sebou a maličkou u sebe :||): :girl:

nechápu,proč jí neudělají hnedle císaře?ona ho nechce?Držím palečky,at to má co nejdříve za sebou..

Chudák, snad se to nakonec rozjede, nechápu, proč jí to vyvolávají, proč ještě nepočkají až mimi bude chtít samo na svět? Na co tak chvátají? Takhle je to akorát stresový. Hlavně aby byly obě v pořádku :)

No teda,to ji na můj vkus opravdu budou trápit docela dlouho. Tak snad jí to co nejdříve vyjde a bude mít Silvinku co nejdříve a hlavně v pořádku u sebe :-)

Ahojky tak to se teda docela protáhlo, přitom zátka jí už dávno odešla, čípek měkký a i přesto je nepřipravena :\/: to je blby, doufám, že to půjde a nebudou ji moc trápit, držím pěstičky

to plánují to vyvolávání až do soboty? No, tak to bych řekla že je dost dlouho...to možná lepší, kdyby ji vzali císařem, i když to ona nechce (jenže kdo chce že :? ) tak hlavně aby to šlo dobře a ne moc dlouho a bolestivě. Jinak teda koukám, že maliník ani masáže moc nezabíraly..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moc na ni myslým :h: ,přejuji at vše proběhne rychle a malou má už u sebe :°O°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka