vdát se ano nebo ne?

02.01.2008

děvčata,nevím sice jestli toto je téma na diskuzi mezi námi,nebo vámi ale prostě se potřebuju zeptat...přítel by si mě chtěl vzít.já bych svatbu chtěla taky alezdráhám se vdávat když jsem těhulka...aby to nevypadalo že se berem jen proto že musíme... chceme to oba,ale...já teď nevím co mám dělat,bojím se abych si tu svatbu užila. jsem v 11+5 tt... díky za názory

no já jsem se vdávala na začátku měsíce a to jsem byla v 15tt. Zatím to nebylo vidět a nikdo nevěděl, že jsem těhu. Příprava trvala necelý dva měsíce, protože jsme se brali v kostele. Jinak to záleží na tobě. Pro mě to byla velká změna k lepšímu, protože jsme spolu nebydleli a i tak celkově se cítím líp a připadám si tak seriózněji jako mladá paní. Akorát si pořád zvykám na nové příjmení, protože se v telefonu představuji starým jménem a taky podepisuji. Jinak se akorát netěším na výměnu dokladů..to bude mazec, než to všechno oběhám.

My se chcem taky vzít,ale domluvili jsem se že to necháme,až se špunt narodí a já se dostanu trochu do formy.Protože si oba myslíme,že neni kam spěchat.A taky můj 12 letý syn furt říká,že se máme vzít až po porodu,že nám chce na svatbě hlídat kočárek.

já se budu vdávat za měsíc, 9. února. to budu v devatenáctým týdnu. oba se na to moc těšíme, žádný nervy z toho nemáme, všechno je hezky nachystaný a tak teď už jen čekám. navíc pro mě to jen tak kus papíru není, ale to je asi pro každýho jiný.

In reply to by Losille

Losille a můžu se zeptat, odkud máš svatební šaty? My se s přítelem taky chceme brát, ještě nemáme termín, teď jsem v 16. týdnu a chceme to stihnout do porodu, já bych svatbu brala v dubnu, to už bude tepleji a já budu kolem 30. týdne... A vůbec mi nevadí, že budu jako lachtánek... Jen to oblečení mi dělá starost:-)

my s přítelem se chceme brát až po porodu a to tak rok,zdá se mi to lepší že si to i víc užiju,než se v těhu přemáhat,ale věc názoru:-))

Ahoj Katíku, já jsem na tom podobně jako ty, jsem v 11. týdnu, s přítelem jsme od min. srpna zasnoubeni, a letos sme se chtěli brát, ale když jsem teď těhotná, tak jsme to zavrhli. Chceme mít svatbu až tak příští rok. Nechci se vdávat těhotná, už jen proto, že to shánění kolem, a nějak bych z toho asi ani neměla tu správnou radost. A brát se kvůlu tomu, aby prcek měl v rodným listě stejný příjmení jak u otce, tak matky ..... myslim, že si to všichni tři užijeme víc až příští rok. Ale taky nad tím musím přemýšlet. Kamarádka se vdávala, když byla asi v 6 měsíci, bylo to už na ní dost vidět, a mě to pak přijde takový ujetý! :-) stát před oltářem s břichem, ale teď na mě ještě nic vidět není, ale vdávat se v zimě?? nevim, třeba se nakonec vdáš, a pošleš sem nějaké pěkné foto! :-))

In reply to by mully

teda... mně to přijde jako byste se za to bříško styděly - není nic hezčího když už je vidět že v tobě roste nový život. My se s přítelem brát nechcem, ale nevidím na tom rozhodně nic ujetýho, když má nevěsta pupík..naopak. Přijde mi to krásný a opravdu bych se za nic nestyděla...ale asi to má každý jinak...

Vdávala jsem se ve 21 tt a rozhodně jsem si to užila, na fotkách to na mě poznat nebylo, v půjčovnách je šatů dostatek i pro těhotné. Zvažte co a jak, ale je to super:-)))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Maci, a to jsi byla na neschopence i při svatbě? Holky tu psaly o tom, že to snad pak neplatí....?????????????????

Taky jsem se vdávala v 5. měsíci, my jsme to měli sice tak, že by jsme se nebrali, kdyby jsme mimi nečekali, teda aspoň ne teď.. ale na lidi rozhodně kašli!! Když se chcete vzít oba, je to i to nejlepší pro malýho.. a co si myslí ostatní!? To je přece jejich věc a vás to vůbec nijak a v ničem nemůže ovlivnit, ne!? Prostě si sedněte, naplánujte datum, které by se vám líbilo a na ostatní se neohlížejte!!!

já jsem se vdávala v 5 měsíci jak jsem čekala Nikču a asi kdybych mohla tak do toho nejdu znova...:( ale všichni nás tlačili do svatby a my blbci poslouchali, ale teď bych si to zorganizovala jinak, taky by byly penízky našetřené, takže vše po našem by bylo....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo to je fakt.. mě nejde ani o ten alkohol když říkám, že si jí chci užít , ale spíše o to , že chodím kolem deváté spát :DDDD a taky na sebe člověk musí dávat pozor.. ona je to každého věc.. a já bych chtěla na svatbě mít prcka tak taky proto se nechci vdávat teď :o))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já si taky myslím.. já byla taky našim na svatbě :o)) a taky na těch fotkách je to parádní.. mamina princezna a já s ní :))

Já jsem se vdávala ve 22.tt a nelituju toho, o nás si taky spousta lidí myslí, že jsme se brali protože jsme museli, ale už jsme spolu pomalu tři roky a svatbu jsme začali plánovat už před rokem. Tak dlouho jsme se brali kvůli maminkám, protože se jim nelíbilo, že se chceme vzít v létě kdy jsou horka (kvůli cukroví a blablabla...) tak jsme jim vyhověli a vzali jsme se v říjnu. (Že jsme těhulka jsme se dozvěděli až když jsme měli termín svatby) Ale záleží na tobě, já alkohol nemusím a noční pták taky nejsem, takže jsem o nic nepřišla :-) (jen ty šaty co jsem prvně chtěla jsem si vzít nemohla)

Mě David požádal o ruku 8.8.2007, 10.8. jsme zjistili, že budeme tři a 18.8.2007 jsme se brali. Jenže my jsme byly na Novém Zélandu, kde něco takového není problém. Povolení nám vystavili do 3 dnů, svatební agentka a oddávající v jednom nám zařídila špičkového fotografa a paní, která mi upravila vlasy a makeup. Šaty jsem si koupila za jeden den a ten druhý jsme sehnali prstýnky a bylo. Za tři dny po svatbě jsme se stěhovali z NZ do Irska a ještě jsme museli splnit mezizastávku v Čechách. Jenže my jsme s manželem takový nátury. Svatba byla fantastická, na pláži, přesně jak jsem si ji vysnila. Kdybych to plánovala rok, tak by to nebylo lepší. Meg & Albík

To musis vedet sama jestli se vdat nebo ne.My jsme o tom uvazovali ale seslo z toho..Pro me je svatebni den takovej ten vysnenej princeznovskej a tak chci mit saty krasny a hezky v nich vypadat , takze byt do nich zas hubena..a taky vecer si dat nejaky ten drink a poradne si to proste uzit..takze jestli si me jeste bude chtit pritel vzit tak az porodim a prestanu kojit...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky