dneska nám dovezli věci pro prcka :-)

19.08.2009

Jéééééééé to byl ale nákup :qu: :qu: . Kolik krabic vám dovezli? Já objednávala takhle jen kočárek(3 kombinace)k tomu sme dostali stejnou postýlku jako máte vy,polštářek, peřinku,fusak na zimu,odsávačku na vysavač no a dovezli nám dvě obrovské :00: krabice. Ještě že byl pán ochotnej a dal my to až do bytu. :one:

In reply to by petra 1

byli šikovní bylo to jen ve čtyřech krabicích :-) až jsem sama koukala a nechtělo se mi věřit že tam je všechno.No já do objednávky psala ať mi dají vedět den předem ať je přítel doma a jasně že to blbeček dovezl když jsem byla sama a ani nedal vedět .... tak si to odtahal sám až do bytu :-) nadšený nebyl ale jeho chyba :-) každá z krabic měla kolem 3éti kilo :00:

In reply to by kacken

Tak to věřím že nebyl nadšenej. :s: No mají zavolat a domluvit se. Mě když do volali, tak jsem je okamžitě žádala aby to dovezl výtahem až do 6. patra. :w: Měla jsem podvrtnutou nohu, :00: takže bych nedošla ani ke vchodovým dveřím jim to zaplatit. Pán se sice netvářil nadšeně, no dal my to až do bytu. :one: A taky ty krabice vážili 30 a 20kg. to bych s tím ani nehla. :00:

Moc hezké věci,chápu že máte radost.Na mě je tedy něco moc předražené,ale když na to máte,je to vaše věc.Ale hezký věcičky :qu: Lukyna

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka