Neschopná těhulka :-(

19.08.2009

:( ahojky holčiny, když si tady pročítám všechny vaše rady, typy a názory, tak si teď připadám jako úúúplně neschopná těhulka, jsem už ve 26 týdnu a vůbec nic nevím o těhotenství, nic nechápu a to jsem si koupila knížku, kterou si postupně pročítám. Když jdu k doktorce do poradny, ta mě jen tak prohlídne a už hned vypadnu, že se jí ani nestačím na nic zeptat, a přitom toho mám tolik na srdíčku :r: Třeba teď mě zarazilo, že skoro všechny těhulky, když jdou na cukrovku, tak vypijou nějakej sladkej sajrajt, no a já nic.. Šla jsem na krev, pak jsem se najedla a za dvě hodinky zase na krev.. Chjo chjo, připadám si fakt jak tupec.. mějte se móóóc hezunky.. :a:

Ahojky já o tom taky moc nevím a to jsem už 34 a když jsem u dr. tak se prostě zeptám pokud mě to vážně zajímá je soukromá já platím kaaždý rok prašule aby jsem k ní chodila a za každé vyšetření tak ať si udělá čas a nazdar. pokud ale chci vědět něco hnedtak jí brnknu a nebo se tu zeptám holek . Tady jsou holky nebušený nformacema takže jí někdy ani volat nemusím a myslím že čím míň o tom víš tím míń si připouštíš nějaké problémky a nemoce a tak.

Hani, já si taky připadá jak tupec, vždycky jdu do poradny s radostným očekáváním, ale za 10 min jsem venku :? Vždycky si plánuju, na co se Dr zeptám, ale on je tak rychlej, že já nestihnu nic říct, a navíc všechno zapomenu :#o: takže na ten 4D UTZ si beru papír se seznamem a ten budu normálně číst, jinak se zase nic nedozvím :n:
A co se těhu týká.... nepročíst si někdy chytrý internetový stránky, tak nevím tak nic!!!
Nevěš hlavu, halvní je, abysme porodily zdravý dětičky, no ne?? :||): :#~:

Hanisko, já o těhotenství taky moc nevím...A pokud třeba zrovna já reaguju, tak jen na to, co si pamatuju z prvního.Je to už skoro šest let, ale připadám si jako bych byla těhotná poprvé.Neschopná určitě nejsi.A pokud máš otázky, tak se nenech, já prostě neodcházím, dokud mi doktorka neodpoví na to, co chci.Katka

In reply to by Kačka28

Kači, já vím že se nemám nechat. Ale moje doktorka je taková rázná baba.. :? Ale je pravda, že je asi někdy lepší nevědět.. Moje těhotenství (toto si teda myslím) probíhá úplně bez problémů. Nemám nebo o tom ani nevím, tvrdnutí bříška - to jsem četla, že by mělo být. Nepoznám jestli ta moje princezna škytá, jak je otočená. Už jsem ji neviděla 6 týdnů a na kontrolu jdu až za 4 týdny - tj. 10 týdnů a nic nevím... A z těch knížek to opravdu nevyčtu :///: no nevadí, když nebudu vědět, zeptát se Vás... hihihi :qu: vy jste větší šikulky.

In reply to by Hanis

Ale musím říct, že já se taky vždycky nechala, až když se mi narodil Adam, tak se to najednou nějak zlomilo.To se pak člověk asi umí ozvat vždycky.Knížky radši nečtu, já si to slíbila po prvním těhotenství, protože jsem se pak bála.Ale jinak jsme na tom stejně, taky nevím, jak je mimčo v bříšku, někdy cítím pohyby tam, jindy jinde.Tady je to právě super, člověk si počtě, potěší oko, dozví fůru věcí který neví...Nejsme větší šikulky, ty třeba zase víš něco, co nevím já-víc hlav, víc ví, to prostě platí a paltit bude!Já si třeba někdy dovolím poradit, ale to opravdu jen proto, že jsem to už zažila, jinak radši mlčím.Za pár let tady budeš ty radit zase jiným mamčám, když nebudou vědět, já si myslím, že to je takový přirozený předávání zkušeností.Katka

neboj,určitě máš ty potřebné informace kter ti dr. řekla a jsou věci o kterých raději nevědět,zbytečně se pak stresuješ ;-) jak říkají holky,jsi už 26tt což svědčí o tom že je vše jak má být tak se neboj a užívej si zdravého těhulkovaní :-) jo a k té cukrovce-všude ji dělají jinak , někde pijou roztok (horší varianta) a jinde maminky papkají :-) buď ráda,já ten roztok neudržela ale naštěstí jsem nemusela jít znovu

In reply to by kacken

Děkuji.. :k: mě to vždycky jen zamrzí, že nemám info.. Ale máš pravdu, že je někdy lepší nevědět. Ale kdyby se náááhodou něco dělo, tak jsem v prd.... ://: (omlouvám se).. Zkusím tu moji doktorku nějak zmáknout.. uvídíme.. Tak pá a moc moc moc děkuji

Ale,prosim te,ja cekam druhe mimi,prvni jsem mela pred 6 lety a taky jsem jak Alenka v risi divu.A na kontrole na gynde taky jsem maximalne 10min.dam moc,zmeri tlak,zepta se jak se dari,kolik vazim,jestli neco neboli a jdu domu.Zadna ko.na koze ani ultrazvukem-stav cipku a jestli se otviram,nevim.

In reply to by natynka

:a: tak to jsme na to úplně stejně. Naposledy jsem byla na UTZ ve 20 týdnu a na další poradnu jdu až ve 30. týdnu, takže 10 týdnů a niiiic nevím... hrůza.. ale to zvládneme, ne??? :#~: Jsme přeci holky šikovný. Tak děkuji a přeji hezké těhulkování.. :a:

Ale notáááááák. Prostě třeba jen nepotřebuješ tolik informací jako ostatní. No a jestli máš něco na srdíčku, tak se klidně zeptej. Buď dr., nebo tady. Neboj se, už jsi 26 týden a všechno v pohodě, ne? No tak vidíš. Když to probíhá hladce, tak se zbytečně nezatěžuj.

In reply to by kackale

Moc děkuji, když já bych aspoň ty základní informace chtěla mít.. Neříkám všechny, ale kdyby náhodou něco.. Jééé, já se do toho zamotávám :s: měj se hezunky a děkuji pááá pááá

Nic si z toho nedělej přiště budeš už mazák!!!hihihi
Já jsem těhu potřetí a v předchozích těhu jsem taky nic nepila a tak jsem zvědavá jak to bude teď.
A buď v klidu ono se to všechno poddá nikdo učený z nebe nespadl!!!!

vůbec nic si z toho nedělej, určitě nejsi jediná, kdo si tak připadá. Já čekám už druhé mimi a taky spoustu věcí nevím a docela dost mě toho dokáže překvapit. Já na cukrovku nemusím vůbec, měla jsem jít, ale na minulé kontrole dr. říkal, že to není nutný. A to jsem si myslela, že je to povinný. A nechceš si to, na co se chceš doktorky zeptat, psát průběžně na lístek, vždycky když tě něco napadne? Přeju příjemné těhulkování :a:

In reply to by Lucka V.

:k: děkuji Luci... ta cukrovka mě opravdu překvapila. Ale jsem ráda, že to dělají doktorky jinak... Tak se měj krásně a přeji překrásné a bezproblémové těhotenství.. :qu: :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka