Dnešní návštěva u Dr.

19.08.2009

Ahoj holky! Tak jsme dnes byli na 2. hexavakcíně a zrovna jsme se převážili. Pepánek přibral za 14 dní opět jen 60 g. ale když dr. viděla jak je živej a že chvlinku nevydrží v klidu, řekla, že se nediví, že nepřibývá. Ale ujistila mě, že kdyby měl výživy nedostatek, tak že nebude takhle čilý. a taky mi řekla, že to vypadá, že nám bude brzy chodit a kdyby to prý bylo na 8 měsících, tak abych nebyla překvapená. Že měla jednoho kloučka tak čilého jako je Pípulka a ten že chodil na 8 měsích. Tak nevím, jestli se mám radovat, nebo stresovat... Už teď, když se o mě opře, tak se začal na nožičky stavět.

jsem říkala dr, že mám pocit, že přibrala nějak málo ( za 2 měsíce 560g )ale když jsem mu řekla co všechno svede tak mi žekl, že mám být ráda, že mám takový šikovný dítě a že váhu má v normě. S tím stavěním jsme na tom stejně, opře se mě o nohy když ležim a klidně se postaví na ty její vratký nožičky. je to sranda, ale menčí sranda to bude až uteče kam bude chtít. Njn holt se musíme smířit stím, že nám ty děti " stárnou ".

Ahojky. Já být tebou tak se raduju. Vidíš že mu chutná. Krásně papká jak zeleninku tak kašičky. A na to jak je šikovný a určitě už neposedí, tak tu energii vydává.... Je to opravdu šikula velkej. V půl roce lézt o tom si většina mamin může nechat zdát.... No vidíš a za chvilku bude chodit... :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka