Velikost mimíska

19.08.2009

Prosím o radu. Má cenu nakupovat vel. č. 50,52? Nebo je lepší pro novorozeně nakupovat 56? Ale v tom asi bude plavat že? Vel 56 je zhruba na jak staré mimi? Nevím jaké číslo si pořídit do výbavičky:-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Je to různé,každé dítě má jinou porodní velikost a roste jinak.Ale pár kousku od 52jky bych doma měla.Je to jen na chvilku.

Kdyz uz jste u tech velikosti, muzete mi napsat jake velikosti odpovidaji asi kolika mesicum? Uz vim, ze 56 je na novorozence prumerne velikosti a dal? Davala jsem dohromady co bude na mimiska potreba, ale tady (v Anglii) proste tyhle velikosti nepouzivaji ;) Dekuju za kazdou radu a elco tobe se omlouvam, ze jsem ti vkrocila do diskuze, ale prislo mi zbytecny zadavat nove tema, kdyz uz se o podbnem diskutuje :)

Ahojky, 50 nemá cenu kupovat, až od 56. Hlavně rostou strašně rychle. 50 je na nedonošence, můj prcek byl nedonošenej, takže jsme měli 50 a to v tom ještě plaval, měl 2 kilča. Tak šťastný nákup

ahoj tak ja mam nekoupene jedine 56,prvni dcera mela 54centaku a byla sem za tu 56 rada,a kdyz to bude vetsi muzes to ohrnout.

My máme nejmenší velikost 56 a teď je malýmu 14 dní a je mu to jen tak tak. Při narození vážil 3500g a 56 mu byla akorát.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka