Jsem v tom :))))

04.01.2008

- prvni predtucha (vnitrni pocit) 15.9.2007, ale tehotensky test negativni
- druhy tehotensky test 19.9.2007 vysel POZITIVNI! Ten samy den navsteva gynekologie v Lipniku, Dr. me vzal, i kdyz jsem pojistena ve Svycarsku a tehotenstvi potvrdil. Ale nemohl rict, zda je to mimo nebo vnitrodelozni. Po dovolene jeste jedna navsteva
- 21.9.2007 odlet do Egypta na opozdene libanky - uz s mrnouskem v brisku :)
- 3.10.2007 prilet zpet, druha prohlidka - mimi v poradku, ca. 5 mm "velike", na ultrazvuk byl prizvan i tatinek :), bylo videt, jak miminku tluce srdicko. Doktor nam udelal prni snimecek.

Tehulky a maminky,
uz jsem se to snazila jednotlive vysvetlit, ale pro jistotu jeste jednou...
Ten muj prispevek mel byt jen soucasti meho denicku a ne jako jedno z temat blogu... Ten 3tt se vztahoval k textu, jsem samozrejme uz o "par" tydnu dal :)
Je mi lito, ze jsem vas tim tak zmatla, tohle jsem si neuvedomila, kdyz jsem to psala...
Takze se vas zbehlejsich chci zeptat, jestli vite, jak si k uctu zapsat neco o vyvoji tehotenstvi, aniz by se to stalo "tematem dne"? ;)
Diky moc za rady a tipy.

In reply to by Barbina

Jsem ve 20tt ale nejak jsem spatne pochopila "muj denicek" - myslela jsem, ze tam jsou moje udaje o prubehu tehotenstvi, ktere tam muzu dat klidne i zpetne, proto ten 3.tyden. Netusila jsem, ze se to dostane hned jako tema do blogu :(
Omlouvam se za mateni... ;)

In reply to by jitka

dekuji za gratulaci i za pripominku :) ja vim, ze jsem ve dvacatem, ale ja myslela, ze se to bude spise vztahovat k textu nez k soucasnosti. jeste to s timto blogem moc neumim - jsem tu teprve par dni :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka