hrudky v mateřském mléku-prosím poraďte

18.08.2009

Ahoj maminy, všimla jsem si, že naše Eliška má při kojení v pusince bílé hrudky - jakoby tvaroh (předpokládám, že to je ze zadního mlíčka - u odstříkání není nic takového patrné). Co mám udělat proto, aby bylo mlíčko zase normálně tekuté, bez hrudek? A vadí ty hrudky něčemu? Díky moc za cenné rady. :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Přesně jak píše Lucinka. Vypadá to jen na ublinknuté mlíčko. Ty hrudečky je sražené mlíčko v bříšku...může se objevit i ve stolici ... Takže to nic nebude. Moje malá si někdy odbrkne právě vypité a někdy, většinou když je toho víc, si odbrkne i mlíčko co jí leží ještě v bříšku :-) a to jsou právě ty hrudečky.

to je určitě natrávené mlíčko- něco jí zůstalo v bříšku a při dalším kojení si trochu ublinkla a dostalo se to ven- pokud toho je víc tak asi kojíš moc často (častěji než po 2h) že se ještě nestihne předchozí mlíčko všechno strávit a potom se promíchává s tím čerstvým- z toho potom může bolet bříško...

a nemáte moučnivku-SOOR-ta dělá takové pupínky v pusince,ale na dětským většinou pusinu kontrolují,vytírá se to genciánovou violetí a ty budeš mít krásné miminko s fialovou pusinou:-)))

A není to náhodou žabka? Bílé hrudky v ústech... zkus jí to vytřít genciánkou, to zabírá. Když jsem kojila z prsu, měla to naše malá taky a genciánka nám rychle pomohla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky