bezpečný byt

18.08.2009

Ahoj holky, už jsem se tu jednou ptala. Nevíte, zda neexistuje nějaké zabezpečení na prodlužovačku, když ji potřebuji mít stále zapojenou a doma mám lezoucího zvědavce? (Něco jako nějaká uzavíratelná krabice, z níž by šly jen kabely). Nevím ani v jakém obchodě bych to mohla sehnat. A kde lze koupit něco proti otevření jednokřídlých oken dvouapůlletou slečnou? Dík

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky ti neporadím s tou prodlužovačkou..my spíš přizpůsobili prostor dítěti..a kabely prodlužovačky máme pod kobercem nebo v lištách nebo někde schované, kam nemůže...na prodlužovačce máme akorát do zásuvky ty dětský pojistky...a nebo zástrčky...a vždycky tam kde je to nedostupné dítěti...horší by bylo, kdyby si kousla do kabelu..ale podle mého manžela to má dvojitý plášt..a prý to neprokousne...Nejlepší je ale to vypnout...a dítě hlídat...

Tu prodlužovačku bohužel nevím, ani jsem nikdy o ničem takovém neslyšela. Ale co se týká oken - jestli máte plastová, dají se koupit kličky se zámkem. My jsme je kupovaly a vyhovují nám. Na dřevěná okna jsme měli, když jsme byli s bráchou malí, klasický řetízek, co se dává na dveře, taky super vynález.

In reply to by Juulca

Taky jsem chtěla kupovat kliky se zámkem, než jsem dostala radu, že stačí kliku na čas odmontovat. Je jedno, jestli pak hledáš klíček, nebo kliku... ;) A na prodlužovák u nás funguje maminka... Jak se synek přiblíží, maminka ho oddálí... :///:

In reply to by Raduš.ka

No odmontování je taky možnost, ale při mé větrací mánii za každého počasí by to asi nešlo. Ty, co máme se zamknou zamáčknutím zámku no a pak holt na odemknutí ty klíčky...... hledat, hledat, hledat.... :s: Jinak na kabely máme stejnou taktiku :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka