Rostoucí bříško:-)

25.09.2007

Chtěla jsem se zeptat jak rychle vám roste bříško a od kolikátého týdnu se to zrychluje???Já jsem včera začala 15tt.tak jsem zvědavá jak rychle budu přibýrat:-) Docela dost jím a můj budoucí mi říká,že jsem jak vysavač:-)Kolikrát jsem přejedená že se nemůžu ani hnout,a za chvilku mám znovu hlad:-):-)Jste na tom taky tak????

Ahojda, já jsem včera taky začala 15 tt, bříško už mám jak malou merunku!! Už je na mě viditelně znát, že jsem těhotná!! Přibrala jsem zatím jen 2 kg, tak jsem ráda, protože při prvním těhotenství jsem přibrala 28 kg. No holky řeknu vám, že to byla síla!! Teď i když jím, tak nekynu, jen v bříšku.... Takže tím zdravím všechny pupíky!!!!!!!!

já už mám o 7 kg více, bříško už je vidět asi od 16. týdne (teď jsem ve 20.tt) , ale doufala jsem že začne růst až po svatbě :-) jenže svatba má být příští víkend a už teď se zase nevejdu do svatebních šatů :-(

Já jsem přibrala spíš dotoho 16tt..teď zhruba tak co týden, to centimetr..:-))) Taky jsem nenasita nenasitný...už jsem taky slyšela, že neví jak můžu furt baštit..:-)))
Každej to máme jinak...

Já teda jo,futruju od rána do večera a moje bříško,je zase větší než na fotce,takže roste a roste a už mám nahoře 6 kilo

In reply to by kralinda1

V jakém jsi týdnu a od kdy ti začalo víc růst bříško???? To já už za poslední měsíc co jsem byla v poradně jsem přibrala 2kg to je asi dost co??Mě třeba vzbudí hlad v 23hod.a musím si jít vzít něco,protože jinak bych neusnula:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka