Zítra?!

15.08.2009

Ahojky, tak mám zítra termín podle UTZ. Zatím ale nevím, nevím, doktorka mi na poslední kontrole říkala, že si myslí, že na další kontrolu už nepřijdu, že už bude malej na světě, ale zatím skoro nic nepociťuju....Čtu si Vaše články a mám pocit, že sem asi jediná, která má z porodu strach. Na jedné straně se moc těším, ale na druhé straně se strašně bojím....:(( Ach jo!!!!

ahojky, neboj se, ja jsem sice v 31.tt., ale bojim se porodu uz ted. Mam z nej velky respekt a uz se mi zacinaji zdat takovy podivny sny. Myslim, ze to je bezna reakce kazde budouci maminky a bojime se vsechny, co nas to ceka. Na jednu stranu uz chceme mimca drzet v naruci na druhou (aspon teda ja)se obavame toho, jak budu bolest zvladat, jak se chovat a jestli bude vse OK s mimiskem a samozrejme se mnou. Takze se snazme co nejvice byt v klidu a verit jen v to dobre a pozitivnii!!!! Drzim pesticky a preju hodne sil!!!:-)

In reply to by Karkulka79

Díky moc za podporu:)....hned je mi líp:), právě, kdyby člověk aspoň věděl, že je a bude všechno OK. Nezbývá nám nic než doufat. Nehorší je, že už čekám druhé mimi, tak už bych mohla být (teď nevím jak bych to řekla) klidnější, protože vím, do čeho jdu, ale protože je každé těhulkování jiný, tak zmatkuju. Navíc mi před chvilkou odešla hlenová zátka, tak to už vůbec nevím co a jak....Tak jen čekám, co se bude dít:). ..Tak to máš ještě pár týdnů klidu, co? Aspoň si užíváš léta, teda pokud Ti není nějak extra zle...jinak ti přeju pohodové dotěhulkování a rychlé a bezproblémové uvítání mimuška :) :|P:

In reply to by Jirula

Tak jak to ctu,nejspise uz je o jednoho prcka vice:-)Jinak nevim,jestli se da rict,ze mam par tydnu klidu,ale snad se to vse vydari v terminu.Jriulko dej pak vedet,jak jste to zvladli.Drzte se!!!

In reply to by Karkulka79

Ahojky, právě že jsem ještě pořád celá :? To čekání je nejhorší, co může být. Fakt jsem zvědává, kdy to přijde. Určitě dám pak vědět, co a jak.Zítra bych měla jít na další kontrolu :*8*: , tak mi třeba doktorka nějak pomůže a rozjede se to. Tak se opatrujte s mimuškem a ať v pohodě přežijete ty vedra!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka