Holky, co delate behem dne....myslim kolik toho jeste zvladnete?

17.08.2009

Ahoj holky :\x:
Jsem tak premyslela o tom, co jeste vsechno zvladnu behem dne a jestli se treba moc nepretahuju...tak jsem se chtela zeptat, jak vypada vas typicky den, ted v tom poslednim stadiu tehu?
Chodite treba nekam? (krome doktora)...na prochazky nebo tak...a kdyz uz jdete samy nebo radsi s nekym, kdyby nahodou neco?Ja teda chodim malokdy nekam pesky a kdyz uz radsi jdu s nekym nebo kdyz sama,mam jistotu, ze mam nabity mobil....a kdyz uz, tak jenom tak nekde blizko... :°O°:
Ridite jeste nektera auto? Ja teda jo...ridi se mi lip nez chodi pesky, ale zacinam mit v posledni dobe fakt strach, tak uz nerada sedam za volant, ale kdyz chci nekam dal, myslim jako ze pesky by to trvalo par hodin, tak radsi jedu autem....a nejlip teda jen o vikendech, kdy je na cestach klidneji...akorat, ze me mala zacne uplne nepredstaviltelne kopat...asi se ji to nelibi...ale asi uz ted tech poslednich par tydnu prestanu, at se radsi na posledni chvili nic nepris...!!Radsi se asi budu nechavat vozit, jak to pujde...protoze MHD v tech vedrech nemuzu snest :n:
A jinak co delate? Uklizite, perete, zehlite a tak? Ja teda jo, ale vzdycky poznam, kdyz mam dost a jdu si odpocinout nebo lehnout...teda nedelam nic moc narocneho jako vysavani a vytirani apod. to dela manzel, ja jenom takove ty lehci prace...nadobi, prani, zehleni... :C/):
No vseho vsudy bych radsi nedelala nic, ale zase sedet porad u telky nebo pocitace me taky nebavi...takze se snazim zabit cas jak to jde....a jak je hezky a kamosky me tahaji ven, tak rada jdu, jen si nekdy pripadam jak nejaka otrava, moje hlasky jako: boli me zada, nohy, ted me hrozne kopla a tak daleko teda nedojdu a pod., si pripadam divne, teda krome tech kamosek, co jsou taky tehu nebo maji mimi a chapou to vsechno :s:
Jezisi, to jsem se rozepsala, no tak snad nejaka pisnete, DIK :+^*:

Hojky. Tak nějak podobně :) Autem se snad odvezu i do porodnice :d Když to jde, řídí manžel, já drandím kam potřebuji svým, ale vyhýbám se řídit skrz Prahu, už mě to odpuzuje, i když mám klimu. Min. týden jsem si říkala, jak se mi pěkně jede a baba mi nedala přednost na kruháči, prostě si tam vjela z vedlejší jako nic. Natěstí jsem to předvídala a ubrzdila, myslela jsem, že jí půjdu nafackovat. :00:
Jinak uklízím, jím navařené zásoby z mražáku nebo i navařím, atd. i když s manžou máme něco rozdělené. Vše průběžně přes den. A jednou denně mívám nějakou akci typu lékař, návštěva, setkání, nákupy místo procházky, atd., víc prostě nedávám. Před 25.t. jsem lítala jako tryskomyš :) Když to vezmu, co jsem měla přikázáno dlouho ležet, dělala jsem akorát míň věcí za den.
Manžílek je zlatý, hodně mi pomáhá a taky hodně vyřídím přes net :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ve vaně? tyyy jo. já se zapoměla zeptat, jestli se už zase můžu koupat. o takovu pohodičku bych se připravila :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no jasně, musíme si užívat ty fajn věci :) už se tedy těším, až se budu jako správná velryba rochnit :) nám povolili už i muchlování, tak asi úderem dokončených akcí si užijeme i tohle nakrátko :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vy se mate, ze mate velkou vanu :C/): ...to my se uz do te nasi (normalni velikost) uz davno nevlezeme :s: takze bud sama ve vane nebo spolecna sprcha, ale i to uz zacina byt komedie :///: takze to budeme muset vydrzet nekdy do, no nevim kdy,asi do rijna nebo tak...
Jinak zpatky k rizeni...ja jsem taky v poho a ridim si v klidecku, i kdyz v posledni dobe jsem trochu vic nervozni....ale ostatni lidi ridi jak blbci a to pak clovek musi predvidat a davat si pozor, hlavne kvuli nich!! No ale te obdivuju ridit po Praze....ja jsem z mensiho mesta na Morave (Frydek-Mistek).a to uz tak nerada jezdim pres mesto, vubec bych si nedovedla predstavit jet pres Prahu....i kdyz clovek jak je asi zvykly, tak mu to neprijde, co? :a:

In reply to by Suzie

přesně tak, ani to nepřijde. taky jsem řídila jako čuně, hodně spěchu. přemýšlíš taky, že si už dáš dozadu nálepku mrňete? jenže sleduju, že když vidí blondatou hlavu v červeném autě, co neřídí jako šílenec, předjíždí ještě riskantněji, než když jsem jezdila s rezavou feldou. až budu mít nálepku, asi se postaví se někteří machři postaví na zadní :n: frydex mistek je super, výhled na božské beskydy :) my tam často jezdíme dokola na kruháči kolem tesca, protože když jedeme za bráchou, odbočujeme jako na chatu :s:
my už společnou sprchu nemůžeme, já si tam sednu a různými velrybími pohyby se sprchuju :s:

Tak jak tak koukam, taky se Vam lepe ridi nez chodi...no jsem rada, ze nejsem jedina, protoze jsem tak jako zjistovala, jestli to neni nebezpecne a tak, a pry ne...pokud mas dostatecnou vzdalenost mezi volantem a briskem a citis se v poho fyzicky atd...jo a s tim vylezanim z auta, jo je to komedie, to mas pravdu :s: to je vlastne z toho procesu rizeni na tom to nejhorsi... :a:

Ahojky,no já na prochazky uz moc ne,tvrdne mi brisko kdyz jdu jen do večerky 5OOm od baraku.Autem jezdim,ridim,ale malá se tam vrti,tlaci na močák..pak nemuzu vylest z auta,komedie))Jinak starsi ditko mam ted uz tyden u mych rodicu na Jizerkach,rikala jsem si co stihnu udelat kdyz budu sama doma(manzel dela na 4smeny)a misto toho koukam na filmy,polehavam...mam tu mega horu na žehleni ale nemam na to ani naladu a boli me dost zada.Natykaji mi nožky takze posedavam s nohama nahoře a s tim toho moc neudelam.Všechno mám připravene,tasku prichystanou,obleceni na mimi taky,postylku povlečenou...no popravdě už melu z posledního. :00: :00: :00: :00: :00: :00:

tak po pravdě na procházky nechodím..jenom nakoupit.Auto řídím pořád a často..bez auta si to ani nedovedu představit :n: Stavíme barák,takže pořád pendluju mezi bytem a barákem ..je to asi 30km.Mám už 2dětičky z prvního manželství,takže s tím odpočinkem nic moc i když se snažím a děti mi hodně pomáhají a přítel též(když je doma).Teď jsou u taťky na prázdninách tak je docela pohoda,hlavně s tím vymýšlením co k obědu :#o: A nevytírám to ne!To dělá dcera(15let),nebo přítel!Stačí,když vytřu koupelnu a mám toho plný zuby :///: :P Tak pa a hezky odpočívej. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka