Pohyby..

17.08.2009

Ahoj holky, chci se jen optat na vaše zkušenosti. Jsem 25 tt a asi od 18 tt cítím pohyby. Postupem času samozřejmě zesílily. Chci se zeptat, jestli je normální, že pohyby cítím v průběhu celého dne. Většinou když chodím a něco dělám, tak je klid a pak, když si sednu, začne diskotéka. Ať je ráno, odpoledne nebo večer, je to jedno. Mám strach, aby ten náš prcek nebyl nějaký hyperaktivista. Máte to některá taky tak?? Díky..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
tak jsme na tom stejně...mám první termín na 18.12.....Pohyby mám časté, dokonce doktor jí na ultrazvuku ani nemohl změři jak se stále točila:-)) Jsem ráda, že to tak je..aspoň o ní vím!!
Hezký den přeje Ivona

ahoj neboj to maj asi vsechny miminka v brisku me mala ze zacatku taky pekne radila jen kdyz sem si sedla nebo lehla at uz rano nebo v noci pri chuzi byl klid,no a ted sem 33t a muzu ti rict ze ma snad jednou pulhodinky za celej den odpocinek pekne me tam dovadi i pri chuzi a jakymkoliv pohybu,a nekdy kdyz se blbe ohnu to je pak rana :c:

Ahojky, já pohyby cítím už hodně dlouho, jsem 21.týden,někdy si říkám, že to není normální, ale včera jsem byla na pohotovosti protože prcek sebou pořád mele, vykoukne mu hlavička, nožička a tak, ale je v pořádku, chtěli mě dát na kapačky, kvůli častému tvrdnutí bříška, zatím to zkouším doma, jen ležím a odpočívám, Ale řeknu ti na druhou stranu jak se dýl nehýbe tak mám zase strach

In reply to by Petrushka

Ahoj Peti, mně taky tvrdlo bříško, tak beru magnésko. Tohle se zlepšilo, ale ty kotrmelce, to je fakt někdy nářez, až to bolí. Je pravda, že jsem taky nervózní, když sebou déle nešije. Všichni mě straší, že budu mít uřvany miminko, tak z toho mám strach.. :\\:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka