včerejší kontrola

04.01.2008

Dobré ráno holky, tak jsem po včerejšku v práci, jsem pěkně nastydlá, ale ten jeden den to snad to vydržím. Byli jsme včera na UTZ, ale moc jsem toho neviděla, monitor měl otočený ode mě, ale přítel viděl. Mám nízko nasedající placentu a na přední stěně, takže miminko je tam jak pod peřinkou...jinak je vše v pořádku. Nemáte s tím také někdo zkušenost? Fotku sem ani nedám, není pořádně vidět, snad se to do příště zlepší, konečně se mi ale ztratila cysta, takže se už můžu víc hýbat a nebudou mě bolet záda :-)
Přeji hezký den :-)

to je dobře, že je vše v pořádku, já byla včera taky na kontrole a taky všechno OK, jen na UTZ jdu na konci ledna, tak se těším, ale ještě jeden budu mít příští týden před odběrem plodovky, tak ho sem pak dám.

In reply to by horkykafex

Aha, tak budu držet palečky...my máme v rodině trombofílii, je to dědičné, tak doufám, že mimísek bude zdravý, doktorka to ještě neví, já se to dověděla minulý týden a až za týden jdu do poradny, tak se snad nezhrozí...a kdyby to měl, tak doufám, že to bude kluk, ti to prožívaj úplně jinak, holčičkám to vadí kvůli hormonálním změnám hlavně v těhotenství :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky