Pasení koníků a Vojtova metoda??

17.08.2009

Ahojky holky, jak jsou na tom vaše zlatíčka s pasením koníku?Našemu Kubíkovi je 12 týdnů a moc se mu do toho nechce :? Byli jsme v 10 týdnech u doktorky a ona mu udělala rovnou 3 měsíční prohlídku a protože se mu mu nechtělo na bříšku přetáčet hlavička(on jí přetočí,ale trvá mu to, prootže nejraději leží na jedné straně a nebo se vzteká), tak nás poslala na rehabilitace a tam nám ukázali jeden cvik, z Vojtovo metody. Je to hrozný, když to musím s malým cvičit 4x denně, protože u toho vždycky hrozně pláče a já brečim s nim, jelikož je mi ho hrozně líto :r: Pomohla někomu z vás Vojtova metoda?Kubík se totiž na bříšku hrozně vzteká a hlavičku si sice přetočí, chvilku i kouká,ale jak je vzteklej,tak jí dlouho neudrží :? Malej se narodil o 5 týdnů dřív, tak myslíte, že by mohl být pomalejší kvůli tomu?Zrovna o víkendu mi psala kamarádka, který se malej narodil přesně ve stejný den, jak náš malej, že už pase koníky. Snad to Kubík brzo dožene,ale jen bych chtěla vědět, jak jsou na tom vaši mimísci,jestli nejsme moc pozadu. Předem díky za odpovědi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj
Naše Eliška byla narozená 35+3 a teď měla 3měsíce, u doktorky jsme už byli na tříměsíční kontrole, ale i když malá pást moc nechtěla tak to zatím neřešíla a řekla mi, že ona má ještě alespoň měsíc čas podle svého data narození a ať jí dávám denně na bříško a že to dožene.
Je to týden co jsme tam byly a zatím žádné zlepšení,pořád ji zvedne jen na chvilinku a pak je z toho unavená.
Moc se jí to nelíbí tak k ní jsem trpělivá

no, tak přesně tenhle problém jsem měla já s malým, taky byl narozenej dřív, 36 týden a doktor mě pořád nutil na rehabku a do vojtovky, ja sem nechtěla, tak jsme se trochu chytli, no nešla jsem tam, protože jsem sestřička a vím, co to obnáší a chtěla jsem mu dát ještě čas, určitě je to super metoda a fakt pomůže, ale náš malej i bez vojtovky pak chodil v 10 měsících!!!!! takže asi tak, zkus se s ním ještě poradit, věřím, že to musí být hrozné
já měla zrovna v tu dobu kámošku s o rok starším chlapečkem a ten byl tak pozadu, měl vlastně rok a teprve lezl a jejímu doktorovi to nevadilo vůbec, že prostě některý děti si dávají na čas, no a co myslíš, je z něj 5-ti letej šikula, nic mu nechybí, taky byl narozenej v 35 týdnu

Ahojky,
tak Tomáškovi jsou dnes 3 měsíce a 10 dní a ještě nepaseme.Dnes jdeme na 3 měsíční kontrolu tak uvidíme jestli bude pí.Dr zkoušet pasení,jestli jo tak budeme taky cvičit :\/:
:a: :a: :a:

In reply to by Lucinky

Ahojky,omlouvám se,že píšu až teď,nešel mi net.
Tak u Dr. Tomášek hlavičku trochu zvednul,ale mam ho častějš pokládat na bříško a jezdit prsty podél páteře a ještě držet zadeček.
ale abych pravdu řekla dělali sme to jen 2x a už jí krásně zvedne,takže podle mě si na to to dítě musí přijít samo

In reply to by Lucinky

Tak jsme dorazili k Dr do ordinace a zjistili,že má dovolenou :n: a to jsme byli objednaní.Hned sem volala sestře na mobil a ona mi řekla,že všechny přeobjednávali a na mě neměli kontakt,takže máme přijít až ve středu.Tak Ti dam vědět až ve středu :a:

Ahojky, náš malej se narodil o 6 týdnů dřív 5.4.09. Koníky začal pást púřesně na 4 měsících,úplně na den :-). Myslím si, že by se ty děti měly nechat, aby to šlo přirozeně. Vojtova metoda je úžasná věc, ale u těhle dříve narozených by se mělo počkat, až dojdou do svého věku... :-). U nás mi doktorka říkala, že pasení koníků chce u donošených na 4 měsíci, pak teprve posílá na Rhb. My trénovali na míči a pak to vyfrknul raz dva. Byla jsem šťastná. Tak se neboj, ono to přijde samo. Ještě je slabší třeba, trénujte na tom míči.papap

In reply to by Lucinky

Určitě má čas. Dám ho na bříško, ručičky maličko před něj, lokty u tělíčka a pak s ním pomalu s tím míčem koulím dopředu a dozadu. Začal se o ty lokty opírat a trochu u toho nadával, ale po týdnu to vyfrknul v postýlce. A taky to bylo hrozně znát, když překročil ty 4,5 kg. Když se narodil, měl 2kg :s: , takže sbíral síly.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka