Víkend na .......

16.08.2009

Ahojky holky jaký jste měli víkend? Já nestíhám vůbec nic. :00: Každej den jezdím do nemocnice za manželem, takže jenom opláchnu nádobí, obstarám nákup, vyvenčim psa, zapnu pračku a když se vrátím tak pověsim, vynesu odpadky a jedu do Motola, tam jsme půl dne, do toho Adélku trápí zoubky, Daneček zlobí a všechno mu musím říkat stokrát, pak na něj řvu a mrzí mě to. :r: :r: Pokaždý když odjedeme od táty tak v autě spí a doma mi hodinu brečí, že chce zpátky za ním. Když se vrátím tak udělat večeři, vyvenčit psa, vykoupat děti. Mám toho nad hlavu, beru homeopatika abych se z toho úplně nezcvokla. :#o: Za to co mi v poslední době proved bych ho měla nenávidět :spid: a přát mu to, ale teď mi hrozně chybí. :h: :h: :h: Celý pátek jsem probrečela a Daneček kolem mě chodil a hladil mě. :r: :r: :r: I když jsem za ním v pátek jela podruhý tak jsem řvala a kdo zná Prahu tak ví jakej je v Praze provoz, takže se divím, že jsme dorazili celý. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala, ale je toho na mě opravdu hodně a potřebovala jsem to ze sebe dostat.

P.S. omlouvám se, že jsem ještě neudělala ten seznámek o půlročních mírách a váhách, ale fakt teď nestíhám.

Ahojky. Jo jo občas si ten život s námi pohrává. A jako by zkoušel co všechno vydržíme.
Musíš být statečná už kvůli dětem. A tatku budete mít brzy doma a určo se brzy uzdraví a bude dobře. Takže hodně sil!!!! A malé bude určitě brzy půl roku když jste únorový, takže mrkvička a brambůrek bude pro oba.... :a\|:
pa

Za co se omlouváš?? Neblázni.
My byli na oba dva dny na koupališti, ani nevím, jestli ti to vůbec mám psát.
A co se stalo Taťkovi? Asi mě to uniklo??

In reply to by Barče

nepsala jsem to sem. Měl zlomenou čelist. Dali mu tam titanovou destičku, kterou už bude mít napořád, má zdrátovanou čelist a čeká mě cca 6 týdnů mixované stravy pro něj. Dělala jsem si srandu, že asi zavedu příkrmy i Adélce, vždyť je v tom věku, abych to nedělala jenom pro něj.Nevím pořádně kdy půjde domů, nejdřív mi řekli v neděli, pak v pondělí a pak, že teprve ukáže rentgen. Je mi bez něj smutno, sice mi v poslední době hodně ublížil, ale tohle bych nepřála nikomu. Když jsem ho viděla po operaci s hadičkou zavedenou v krku a olepenýho těma sondama z EKG tak mi bylo do breku. Teď už vypadá dobře a mluví, dělá si srandičky a tvrdí, že ho to nebolí. Ach jo už jsem říkala, jestli jsem provadla něco špatně, že si musim vyžrat všechno.
Taky bych tenhle víkend bývala strávila jinak, ale dopadlo to takhle, hlavně, že jste si ho užili, to je dobře

In reply to by Mirka K.

no tak to si dovedu živě představit, měla jsem kamaráda, co měl zdrátovanou čelist.
Po tom porodu bych to potřebovala na pár dní taky, alespoň bych se zbavila těch kil navíc :s:

In reply to by Barče

možná jediný plus :///: . Jenže tomu mýmu už teď chybí maso. Já mám pocit, že ho přes ty dráty stejně propasíruje :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky