kam v tuzemsku na dovču s mimi - moc prosím tip

16.07.2009

ahoj,vím, že už zjara tu podobné dotazy běžely, ale to jsem měla "hormonální clonu" a řešila, jak mi rostou mimča v břiše a jak poznám porod :///:
a nyní tápu............. mám květnová mimča a bydlím u Prahy, proto bych s nimi ráda na pár dní, během léta, vypadla, někde kde se dá hodně turistikovat s kočárkem, nejlépe vody, lesy, louky......ale v takové rozumné vzdálenosti, že bych se při problémech mohla rychle vrátit.
a kdybyste někdo měl tip na ubytování, nepotřebuji celou ani polopenzi, nejraději bez jídla, v podstatě mi stačí pokoj s koupelnou, kde bych zmákla hygienu svou a několikatýdenních kojenců.
děkuji předem moooooooc :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, zkus se mrknout na: www.zazitkomanie.cz , je to supr stránka, jsou tam skvělé tipy kam vyrazit na dovolenou, na hrady, zámky, sportovní akce, do divadel, za zábavou atd. a není to jen tady v čr ale i v ostatních cizích zemích.tipy jsou odzkoušený od autorů a navíc se tam můžou přihlásit i ostatní a taky tam posílat svoje příspěvky:)fakt doporučuju.zuzana

Ahoj,

my jedeme konec srpna do Krkonoš, třeba tě to zaujme - chtěli jsme něco kde je v ceně bazen.
V okolí je krásně, na procházky super a s autem je kousek do ZOO ve Dvoře Králové, nebo Polsko aquapark.
http://www.liscikameny.cz/

papapa

Mimíškům zdar
Petík a Adrianka

ahoj, my nejradši vyrážíme na Šumavu. Byli jsme tam s malým v jeho necelých 2 měsících a na konci srpna jedem zas. Máme rádi Modravu. Zkus tohle, je to oblíbený hotel pro rodiny s dětmi http://www.hotelrankl.cz/cz/ a je tam suoer zázemí. Jinak my jezdíme hodně do penzionů, ale ty jsou přes léto úplně zabukovaný :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka