dotaz

03.01.2008

když jsem šla k doktorce někdy poprvé,tak jsem měla poslední menstruaci 29.května ale na ultrazvuku to bylo o dva týdny menší to mimi. tak mi doktorka řekla at všude říkám že jsem měla tu menstruaci až 10 června. aby prej nikdo neřešil že je to mimčo menší. a ted tu čtu jak je důležitý ten datum menstruace. je ta doktorka blbá??? co mám ted dělat?? to asi není dobrej postup co myslíte???

já myslím že je to jedno kdy byla PM, důležitý je ultrazvuk, podle něj se určuje stáří. Když mě přijali do porodnice, tak se mě doktor ptal kdy jsem měla PM, protože jsem to neměla v průkazce a já že koncem ledna, a on tak ale tou už měsíc přenášíte:-)))) a já že jsem v tom měla zmatek a o mimčo jsme se začli snažit až koncem února:-)

TAk to je fakt divný, proč ti to řekla...i když já si až zas tak nemyslím, že termín poslední PM je důležitý, je to pouze orientační bod a termín ti nakonec potvrdí až s UZ...

já nemám vůbec termín určený podle mensrtuace, protože jsem nevěděla, kdy jsem ji měla posledně..

In reply to by wesna..

jako stoho si nic nedělej mě to zas doktorka tipla protože ja jsem neměla měsičky když jsem otěhotněla tak to neměla s čeho vypočítat a řekla mi že to bude 15.3 nechala jsem si natočit ultrazvuk tam mi vyjela tabulka a bylo tam napsane datum porodu 5.3 jo a když jsem se ji nato ptala jestli se to datum změnilo tak mi řekla že ne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka