chůvičky-vaše zkušenosti?

14.08.2009

Ahojky.
Chystáme se kupovat chůvičku. Můžete sem napsat nějaké vaše rady a zkušenosti prosím??

Ahojky,taky sem tu tento problém řešila a nakonec si koupila Tefalku BH 1200 a jsem s ní moc spokojená.Hlavně hledej chůvičku,která má kotrolku na ztrátu signálu je to výhoda.Mrkni na tuhle stránu http://www.detske-chuvicky.cz/ jsou tam i rady

Jednoznačně Philips nebo Tefal, záleží na tom, kolik do toho můžeš dát peněz (všeobecně se prodejci přiklánějí k dražšímu Philipsu s ohledem na nižší poruchovost) tolik z časopisu D-test :)

AHojky
My mame chuvičky Tefal baby home

mají velky dosah až 400m. Bydlíme v chalupě s velkým dvorem a zahradou -tudíž nám na dosahu záleží. Myslím, že z chůviček, které jsou na trhu - je Tefal jedním z nejlepších v porovnání s cenou.

Vysílačky jsou krásně malé, s držákem na pásek, samozřejmostí je, že se dají používat na baterky a k tomu je základna s dobíječem.

Když miminko pláče na obou vysílačkách se zobrazují světýlka, na přijímači pro rodiče -lze regulovat hlasitost, na vysílačce u mimča je i osvětlení.

Pavlína

Ahojky já mám chůvičky Philips a jsem s nima moc spokojená.Jenom se nám stávalo,že jsme občas slyšeli sousedi :00: tak nám známá poradila že pod baterkama je takový kolečko a tam mají skoro všichni nastavenou frekvenci 1,tak jsme to přetočili na jiný číslo a je klid :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka