blbej den :(

03.01.2008

Ahojky holky!
Dnešek dostal malej zase pěkně zabrat! Ráno jsem vstala, zavolala do obchodu do Brna, jestli nemají inventury, vzbudila manžela, nasnídala se, oblíkla atd... no a nakonec jsme nikam nejeli :( Měli jsme jet pro kočárek atd!!! Byla jsem z toho úplně hotová,.. prostě jsem se tááák těšila a mám pocit, že už jiný den prostě nebude čas.. od pondělí mám zase zkoušky ve škole, chceme začít dělat kuchyň, ložnici atd.. a za 8 týdnů mám termín!
Brno je od nás 100 km, takže to nejde jen tak hopnout do auta, kdy se mi zachce :( a důvod, proč jsme nikam nejeli?! Počasí.. teda podle manžela. Dobře, je tam vítr.. ale prostě do porodu už bejt počasí lepší nemusí, podle mě to venku nevypadalo zas tak hrozně a zítra má být ještě hůř a jet do Brna v pátek? To mi přijde ještě víc na hlavu :( prostě jsem to nezvládla.. půlku dne jsem probulela!! Byl to podraz, pochopila jsem, že už včera večer manžel věděl, že se mu nikam nechce :(
nezbyde mi, než si asi objednat kočárek po netu..
Myslela jsem si, že pořizování výbavičky bude radost.. ale zatím jsou to jen nervy a hádky.. prostě na tohle budu mít pěkně hnusný vzpomínky.. pořát něco :(

Ahoj, dnešek je nějaká blbý. My se zase dohadujem kvůli jménům. Výbavičku jsem si zařídila sama kdybych měla s něčím čekat na mojeho musela bych to nosit 2 roky! Všichni chlapi stejní! Ani v baráku nic nenachystá musím volat taťku nebo tchána. Mám dojem že celé těhotenství brečím! A dnešek mě nepřidal. Mimi v pohodě ale já se začínám otvírat a měkne mě čípek a mám nějaký výtok a hrozí předčasný porod...jsem taky v 32tt. Chlap nic, dál mě nechá topit a tahat uhlí a prostě všechno kolem baráku, dnes jsem mu už 4x říkala ať me vynese prádlo z prádelny a nic leží! Jestli je ten tvůj stejný typ jak můj tak si kočárek raděj obědnej a na nic nečekej a nespoléhej se oni chlapi mají na všechno času dost! Drž se!

In reply to by aga-aga

no to zase takovej není! Ale čumím!! Já prostě začínám mít depky, tak mi stačí málo a z komára dělám velblouda.. prostě jsem si vzala do hlavy, že jinej den než dneska se to koupit nedá a tak to byl pro mě v tu chvíli konec světa!!
Tebe je mi moc líto, to já nic v podstatě nemusím.. ale začínají mi zkoušky ve škole.. měla jsem udělat přes svátky seminárky atd.. nemám VŮBEC nic! A na jednu stranu je mi to jedno, na druhou už mám nervy!! To je těžký a tak se to prolíná všechno do kupy!!
Ale dostala si mě,.. kolik máš CS?
Já totiž mám dneska celej den tam dole dost divnej pocit, jako bych cítila jak se mi něco s tím čípkem děje a hlavně taky takovej pocit, jako kdybych měla bejt otevřená.. nevím, jak to popsat, tak to píšu takhle.. pořát myslím na tu kontorlu, která mě čeká až za týden.. taky mám pořát hrozně tvrdý břícho..
tak snad jsem v pohodě..
Teď mám pocit, že moje nervy oproti tvým starostem jsou nic.. a hrozně ti rozumím.. Já se taky bojím, jakej malej bude.. prvních 7 měsíců jsem jen brečela.. teď skoro měsíc pohoda a dneska zas!! :( Tak mě bábína pořát děsí,.. že budu muset malýho nosit pořát na rukou a že se nevyspím.. že bude pořát plakat a bude neklidnej.. a pak od manžela pořát slyším, že se nebojí porodu, ale bojí se mě.. až mě to chytne... že to se mnou nevydrží a to mi taky přijde šílený.. psychická podpora jako prase!! Bojím se, že když budu kňučet, že mě to bolí, že po mně bude řvát nebo něco.. prostě ten strach z porodu ještě víc zhoršuje a každej druhej večer už jsem načatá.. chce se mi bulet, jak se bojím.. ale nemůžu mu to říct.. :(

In reply to by Jadyrko

Jadyrko,
kolik mám CS ani nevím možná to zitra vyčtu z průkazky a písnu. No já taky už týden cítím že to není Ok, víc tvrdne břicho a spodek pobolívá jako před menses. Ale říkala jsem si pohyby v pohodě tak to bude dobré. No ale možná si za to můžu sama jsem na riziku a celé těhotenství jsem se nezastavila, taky barák doděláváme takže vím co prožíváš, připadám si taky jako hysterka, pořád brečím a řvu po něm že není to a ono a stejně si to musím udělat sama nebo zavolat pomoc. Už 2 měsíce mám objednané skříně na míru a pořád nic a to se pokoj musí ještě vymalovat. Než dovezl uhlí musela jsem začít sama a tak pořád dokola, pořád ho prohánět a hlavně upomínat co se musí udělat. Ten můj není zlý ale totálně nepraktický pro žití v baráku. S porodem je to něco podobného, ale změnil názor a sám od sebe chce jít. Já mám snad větší strach než s porodu že mě budou po 6nedělí dělat něco s čípkem. Ale já pořád hysterčím jak to všechno zvládnu, mimi a domácnost, jsem na všechno sama můj dělá 12 - 15 hodin denně, no hlavně to topení a praní to musím chodit do dá se říct sklepa a nevím jestli sebou budu tahat mimi nebo jak to budu řešit. Taky mám strach že kvůli mě budu mít uplakané miminko....Tak dnes jdu raděj do postele. Pa.

In reply to by Jadyrko

myslis ze by na tebe kricel kdyz budes rodit a budes mit bolesti? to snad zadnej chlap neudela ne? myslim si ze mozna naopak by mu to mohlo pomoct zacit si te vazit za to ze mu das detatko ne?
Ja nevim, je fakt, ze me taky potkavaji veci, ktere jsou psychicky dost narocne ale s timhle zkusenost nemam..
Jinak sice te to asi neuklidni, ale ja se porodu bojim taky. A moc.. A vubec me neuklidnuje to ze to zvladly miliardy zenskych prede mnou..

In reply to by Hankitacz

Jo bábí mi teď řekla, že jsem pěkná hrdinka, když se bojím, že to nic není, porod, že zlomená noha je horší :( no, tak jsem jí řekla, že ona naposled rodila před 30-ti lety, tak to má zkreslený :-)) (není to bábí, tchýně) :-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já vím, jenže prostě chápej, brala jsem to jako podraz, pořát se něco odkládá a mě už začínají brát mdloby.. už jen měsíc a můžu rodit :(
všichni máte pokojíčky postavený atd.. ale kdybys viděla jak to vypadá u nás!! Jediný co máme, tak krásnou novou koupelnu, kterou jsme dodělali před vánoci..
před tím nebyli penízky, nebo bylo všude mraky lidí, tak se mu nikam nechtělo.. řekli jsme si, že v 1. půlce ledna to vyřešíme.. tenhle týden.. včera říkal dneska, dneska říká zítra.. atd..
Máme vlhký plesnivý zdi atd.. máme obouchávat zdi, nahazovat znova omítku atd.. malovat, dělat podlahu v kuchyni, zařizovat celou ložnici.. nemám kdy prát a žehlit věci na miminko, protože tu bude zase bordel jak na stavbě.. nemám to ani kam skládat.. a máme na všechno měsíc.. a v úterý s těma přestavbama chce začít a až bude dělat na baráku, těžko se mnou někam pojede..
prostě mě přepadá strašná panika :(
jsem třeba fakt jen histerka.. a je lepší nic neřešit :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je fakt.. to by levněji vyžlo nějaké ty věci zabalit a poslat poštou... třeba potkana :DDDDDDD

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka