holky

03.01.2008

v kolikatem tydnu se začinají dělat ozvyčky?

Píšou dnes v Betynce, že u nerizikových těhotenství 38.týden a více , u rizikových dřív. Fakt mě v Podolí takhleobjednali, až na 38.

já jsem teď ve 33 tt a ještě jsem na ozvách nebyla, a na další návštěvu jdu v 37 tt, tak to možná půjdu poprvé, ale taky dneska nic o tom že bych šla neříkal, tak nevím

In reply to by Marcelka83

no jako že ty co jsou vedeny na uřadu prace tak nedostanou PPM ale dostanou rodičovsky přispěvek a¨le až ode dne porodu tak jsem se docela lekla ja jsem totiž na pracaku ale je tam ještě napsane že 6měsicu od ukončeni pracovniho poměru jsem v ochrane lhutě tudiž by my měli platit mateřskou s prace tak tam musim zítra zavolat.

In reply to by RenataMor

no to snad né to si teď zě mě děláte srandu né,???? já nemůžu jít na 4 roky za takové prachy...to mi neříkejte ani ze srandy...proč já sakryš...? když se starám o babi? já to nechápu já si nemůžu vybrat na ty tři roky...vysvětlete mi to někdo prosím???

In reply to by Monicka

no vidíš, mě se to zdá taky pozdě, myslela jsem že si mě bude zvát co dva týdny a prd, tak nevím, asi ně mě pěkně prdí ten můj doktor, už ho nesnesu, ale dochodím tam a pak ho asi vyměním....já nevím kdy jsem s malou začla chodit na ozvy...už si to nepamatuju bohužel

In reply to by Marcelka83

no to asi ne.. :o(( když tak já bych Ti fakt doporučila toho Bojka.. jen nevím.. možná dělá i na sosně víš ?? to by sis musela pozjišťovat.. je fakt super.. je strašně hodný :o)) já bych se ho třeba poptala. kdybys měla zájem potom .. :o)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka