Páteční splín..

14.08.2009

ahoj holky,
jdu si Vám trochu postěžovat... nějak na mě dneska padl takový splín a smutek (ani nevím pořádně proč)... no jasně, že za to můžou převážně hormony, ale tak nějak mi to přišlo líto, tak to potřebuji někomu říct...
Jsem zvyklá být mezi lidmi a něco dělat a teď jsem už od června doma (správně jsem doma už od ledna, kdy mě srazilo auto na přechodu a já musela 4 měsíce ležet) - pracuji z domova, ale nějak mi chybí lidi. Manžel odjíží každé ráno před půl 7 do práce a je tam až do večera (když přijede dřív, tak si sedne k PC a pracuje), tchýně je fajn, ale má svůj program a převážně není doma, takže jediný s kým přes den mluvím je naše Amálka (pes). Kamarádky pracují nebo studují, tak na mě taky nemají moc času.. Takže jsem celé dny sama doma a už mi z toho trochu hrabe. Snažím si pořád vymýšlet nějaký program, ale dneska to na mě nějak padlo a mám takovou plačtivou náladu, že bych si sama dala facku.. taky to tak někdy holky máte?? Jinak Vám přeji hezký víkend :)

holka tak to se mi také stává.Vymýšlet si nějaký prorogram to dá někdy fušku.Moje kamarádky také pracují a nemají čas.Ale říkám si-co bych pro toho malého prcka neudělala.

:8_/: jo včelko, tak takový pocit mám často... tady dřepím doma od června a je to na mašli. Snažím se zaměstnávat a využívat vycházky, ale když jsem teď nedávno sedla za volant a jela a jela, bylo to tak úžasné :C]]: Mno a lidi mi chybí celkem taky no...Tak vydrž :*[]: Pro mimča to musíme zvládnout :-)

Připadá mi, že je dneska nějaký špatný tlak nebo co....já jsem od rána jedna velká depka, až mě rozbolela hlava a stoupla mi teplota (moje tělo totiž všechno řeší zvýšenou teplotou - únavu, stres, bolest hlavy, cokoliv). Já jsem doma od půlky dubna. Přítel dělá od osmi do sedmi (když počítám i cestu do práce). Nejblbější je, že ačkoliv v Ostravě bydlím už skoro 4 roky, tak pořád jsem v duši holka z vesnice a chybí mi procházky a čerstvý vzduch. Tady mě nějak neláká jít ven a procházet se mezi panelákama. Kromě rybiček nemáme žádná zvířátka, takže navíc nemám ani povinnost venčení. No filmy co mám jsem už viděla všechny asi stokrát, na netu už jsem prozkoumala taky hodně....je to vopruz. A když jednou za měsíc přijede někdo z mé rodiny na návštěvu tak hodinu poslouchám kecy typu "jak to tady můžeš vydržet? co tady děláš celé dny? nemáš deprese z těch 4 stěn? - já bych měla" takže paráda. Moc se těším na prosinec až budu mít mimčo u sebe a budu nucena se o něj starat. No jo, všude je něco, takže pevné nervy!

In reply to by petit.fraise

... asi bude fakt něco ve vzduchu. Přesně jak píšeš, taky se mi nechce na procházk mezi baráky a hlavně pořád sama (i když se psem), obchody jsem taky už prolezla 100x, na TV a DVD pořád koukat mě taky nebaví, už jsem přečetla všechno co jsem našla, net taktéž prozkoumaný a doma vše hotové :) Jo je to na hlavu, už aby ty mrňátka byla venku - ta nás zabaví až až :) Jelikož jsem OSVČ, tak pracuji z domova - jenže se na tu práci nemohu nějak soustředit a dneska mě to ještě ke všemu vůbec nebaví... Tak si budeme vzájemně držet palce, aby tahle blbá nálada rychle přešla a já jdu teď vyrazit do tabáku, zda-li nemají nějaké přiblblé DVD (nejlépe romantické), abych měla večer na co koukat, když nebude manžel doma :)
Měj se krásně a opatruj se!

Koťátko,to máme téměř všechny,hormony a pak stačí málo...no já su teď celý týden sama doma,ale úplně,páč syn je s babičkou na dovči a můj milý je se svým synkem na chatě,je tam 8 libí a spát v přeplněném pokojíku a chodit v noci do kadibudky a bez koupelny,se mi nechtělo,tak jsme s mimi v bříšku zůstali sami doma..no a snažím se to užívat,uklízím resty,ale tejně nestíhám,odpočívám,kecám s vama,navštěvují mě kámošky,čučím na dvd..dnes si pustím ČOKOLÁDU s J.Deppem,trocha nostalgie neuškodí.jo a mám tu kocourka a kočičku ještě :cat: :cat: ,tak to zatím jde..no a co bys řekla procházce?já su taky od července doma.a su z Brna,tak jestli jsi taky z B,.tak dáme prochajdu.pokud jsi odjinud,napiš a určo je tu ňáká mamča z tvé "země"..jinak tady na chatu..přeju Ti i mimišku krásné odpolko a večer :a:

In reply to by ronina

za moc milé povzbuzení :) už je to lepší, byla to nějaká chvilková smutná a plačtivá nálada (akorát mě z toho začala jen bolet hlava) ale už je díky Vám holky líp :) Máš pravdu a vyrážím se psem na procházku a pak si budu číst, aby to líp uteklo. Díky moc za povzbuzení, ať vše v klidu stihneš než se ti vrátí rodinka a hlavně taky odpočívej :) Měj se a hezký víkend, pa Veronika

můžu tě uklidnit, že já to mám taky a to jsem doma zatím tři neděle a vypadá to, že už do práce ani nepůju, ani mi to teda nevadí, protože je tam kolektiv na prd,ale už teď mám depku z toho, že jsem zavřená pořád doma. Přítel stává v pět a chodí domu až na sedmou a jelikož dělá rukama, tak zase v děvět je tuhej a já už se nudim. Jak píšeš, všichni jsou v práci,takže nic moc. Mohla bych jít třeba s hafama,ale to můžu jen na kousek, nesmím ještě moc chodit, tak nevim, co dělat a lidi mi taky chybý. Takže ti naprosto rozumim

In reply to by Beru

aspoň teď nemám pocit, že jsem v tom sama :) vím, že je to docela častý stav těhulek, ale dneska to na mě fakt padlo jako balvan. Hlavní důvod mého pláče byl taky dneska manžel... Jak jsem psala, je celý den v práci a dneska ještě ke všemu má nějakou večerní oslovu s kolegy z práce (takže přijede bůh ví kdy), no a ráno mi řekl, že dopoledne přiveze domů auto a pak se vrátí do práce busem, aby večer neřídil. Tak na něj čekám jako trubka celé dopoledne, pak se přižene až v půl 4, dá mi letmou pusu a že zase jede... že jsem uklidila, nakoupila, uvařila, upekla a vyprala si vůbec nevšiml, nezeptal se jak mi je, ani jak se mám, co dělám.... nic a ve 2min. byl zase pryč. Takže mi to přišlo nějak líto (normálně se takhle nechová). No prostě jsem zbytečně přecitlivělá... ale hezky jsem si postěžovala :)

In reply to by Wer-Unka

se vypovídat, ten můj se mě teda vždycky ptá jak jsme se oba měli, co jsem dělala a tak,ale v podstatě si akorát dá věčeři, jukneme na telku a ani to nedokouká a je tuhej. Já vim, že je utahanej,ale mě je pak děsně smutno. Je pech,že holt kamarádky pracují a člověk si nemůže jít ani s nikým na kafe na pokec,ale budeme to muset vydržet. Kůli pupíčkům všecko

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka