Anketka už asi po stý :-) - kosmetika na drobečky

14.08.2009

Ahoj maminky! tak by mě zajímalo, jakou používáte na Vaše děťátka kosmetiku? My máme doma Niveu, Chicco kosmetiku a Sebamed a přesto jsem dneska šla a koupila Aviril olejíček! Pepánek je po něm vždycky k sežrání, takže jsem ho prostě MUSELA koupit :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já používala Niveu ale ted jsem začala používat z DM Babylove a je úplně super :one: žádný opruzeniny,kůžička vonavá a heboučká :°O°: takže můžu jen doporučit :qu: .A včera jsem koupila v Rosmanovi(nevím jak se to píše)nějaké tablety na obarvení vody a malej čučel jak puk :///: jakou měl modrou vodu a byl s toho chudák ůplně hotový a musela jsem ho násilím :^O^: tahat s vody.

Ahojky tak já mám šampon,olejíček a pěnu od Nivei.Od Johnsońs mám krém na opruzeniny 2krát mycí gel a šampon.a pak krém a olejíček od Hippu(vše jsem dostala a používám to hlavně na sebe aby se to zdělalo a zbytečně to tu neleželo jelikož mimi není dobré pořád něčím patlat a tak jsem koupila taky olejíček Aviril protože jak říkáš malá je pak k sežrání jak ůůůůžasně voňálkuje...A je nejlepší malá už nemá tolik šupinek ve vláskách co používáme Aviril

Tak já na malou používám na koupání Astrid mléko,olejíček a sprchový gel astrid.Pak ještě na zadek rybilku nebo bepanthen mast.

Ahoj, tak já mám něco od Hippu, něco od Johnson's, krém do chladu a větru od Nivey a mycí gel Babylove z dm. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka