co vše koupit miminkovi do výbavičky?

12.08.2009

Tak mi hrabe,asi až moc dopředu,ale...jsem v 18tt a chci se optat co nakupujete pro své budoucí ratolesti?...
Já nějak nevím od kočárku,postýlky? co všechno?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky holky, prosím mohla byste mi některá poslat ten seznámek věcí? Já jsem si ho chytře někde uložila a už ho nemůžu najít. Děkuji moc Petra

ja jsem zacala nakupovat az po 1 genetickem testu porad jsem se necceho bala taky jsem nakupovala postupne a ted jsem ve 33+5 a chybi mi kocarek a par hlouposti ...jinac dokupuju kdyz me neco zaujme ...

Já jsem ve 21 tt. a už teda taky nakupuji, protože to je dost věcí z oblečeního už mám teda tak snad všechno.Kočárek už mám vybranej,ale ten budume kupovat až později.Ty vetší veci teda ještě nemám( kočárek, vaničku, přebalovací pult....)Snažím se vše nakupovat postupně.

je lepsi nakupovat postupne, nez vse najednou, je to pak velky zasah na uctu. Ja nakupovala od 16 tydne.
jinak nas maly nosil uz ve 3 tydnech dost veci velikosti 62. Rychle rostl. Takze velikost 56 jsme potrebovali opravdu malo. Ale je to individualni. Zalezi jak je to site. Zjistila jsem ze z C&A jsou veci mensi nez z H&M. Da se celkove rict, ze veskere vecicky z C&A jsou mensi nez z jinych obchodu. Alespon me to tak prislo.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Prosím tě, nemohla bys mi poslat ten seznámek ještě jednou, vůbec nevím, kam jsem si ho uložila.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

určo pošli, začíná mi hrabat..a prostě nevím co všechno...a největší problém mi dělá oblečení-nevím jakou velikost?

In reply to by luucya

Já osobně si myslím, že pár kousků vel. 56 určo vynosí. Mě se přítel smál proč nakupuju pro panenku, ale pak ještě musel dokupovat, protože Adámek měl jen 2,5 kg a 45 cm a ve všem plaval. Jinak pak už určitě minimálně ty 62. Jinak co se výbavičky týče, tak já už šílela hned jak mi dr. potvrdil, že jsem v těhu :s: . Kupovala jsem vaničku, lehátko do vaničky, co chvilku nějaké oblečení, kosmetiku, postýlku, věci do ní, chrastítka kousátka, houpačku, hrazdičku. A houpačku vřele doporučuju, ani nemusí být vibrační nebo nějaká předražená, ale hlavně, že můžeš mít mimi kdykoliv u sebe i když zrovna vaříš. Pak jsem kupovala plínky jedno balení vel.1 (108ks pampers) a pak dvojky. Mamka kupovala kočárek, takže malému nic nechybělo. Ani nevím jestli jsem tady napsala všechno a taky určitě využiješ jednorázové přebalovací podložky, jsou dobré i na procházku a tak. Taky jsem je dávala malému pod prostěradlo, kdyby si ublinkul nebo mu přebrala plínka, abych nemusela prát matraci. Tak ti přeji příjemné těhulkování a příjemné nakupování :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka