Váha?

13.08.2009

Ahoj těhulky,
mam otázečku: Začínáte už někerá přibírat? Já jsem těhu podruhé, takže je to takový jinačí než u prvotěhulky. Bříško už mi vykukuje, váha se mi vrátila teď k normálu. Nejdřív jsem totiž kilo shodila, jak mi bylo zle. To znamená, že už asi teda začínam přibírat. A jak jste na tom vy? Jinak opět vůbec nemam chuť na sladký, což je absolutní paráda :qu: Jsem totiž příšernej čokoholik a to bych asi měla 30 kg nahoře hned :pig: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

želváku, já jsem ještě nepřibrala vůbec nic a to docela jim. Na sladký taky vůbec nemam chuť ale spíš na slaný. Taková šunčička a sýr, to nám chutná.

In reply to by želva

hele ségruše, našla jsem na mimiaukci hustý bodýnko. Je bílý a je na něm motorka s nápisem Můj nový kočárek. Dobrý, co? Zkusim do něj jít jestli nepůjdou s cenou moc nahoru.

Taky čakám druhý miminko, ale někdy si připadám, jako bych byla těhotná poprvé!Taky mi bylo šíleně zle na začátku, a pak jsem měla problémy se žaludkem, takže k váze, co jsem měla na začátku, jsem se vrátila až ve 20.týdnu.Takže teď už začínám přibírat.Mám štěstí, že největší chutě mám na pálivý a to si dát mám strach, takže ta váha jde nahoru jen pomalinku.Někde jsem četla, že nejvíc se přibírá v prvním těhotenství, to jsem přibrala 12 kg, tak teď si říkám, že to snad půjde!Jinak gratuluju k miminku!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky