Holky...asi zacinam panikarit...a otazka na plodovku..

13.08.2009

Holky, cim vic se to blizi, tim vic zacinam panikarit :n: ...a tomu ani nepomaha, ze se od zacatku tohoto tydne citim nejak divne...mala furt kope, asi ma malo mista...nemuzu spat, bo nemuzu najit polohu, kde by mi bylo fajn a pohodlne...a kdyz uz ji najdu (jako ze jsem obklopena asi stovkou polstaru apod.), tak se to zase nelibi male a zacne radit :\x: ...jsem ted porad nejaka unavena a ani nevim z ceho, kdyz poradne nic nedelam!!! Mate to taky tak ted ke konci?
Jo a taky mam dotaz... jak poznam, ze mi odtika plodova voda...myslim, jako, ze ucitim neco a voda vytece? Muze se to stat treba i ve sprse nebo ve vane a muze dojit i k tomu, ze to treba neucitim nebo nepoznam?
Ja zacinam byt jakasi zmatena, proste asi typicka prvorodicka... :n:
Stejne jdu na cisare, tak bych tu nemela resit takove veci, ale zase me to muze chytnout drive, ze? :dance:
Se omlouvam, jestli otravuju, ale uz aby to bylo :||):

neboj na 100% to poznáš!!!je to jako ,kdyby jsi se počůrala.Aspoň u mě to tak bylo .Voda najednou praskla a bylo to!!!Asi,kdyby to odtékalo po troškách,tak je to horší,ale tohle bylo naráz a nedalo se to nepoznat! :a:

Ahojky,poznas az ti potece plodava voda:)ja jsem taky prvorodicka,uz jsou nam sice 3mesice,ale mela jsem taky strach ze to nepoznam..V noci me to porad nutilo na WC,pak jsem si lehla a probudilo ne neco tepleho,tak jsem si rychle sedla a ejhle voda ze me vyletela:)kdyz ti praskne voda,tak na cestu do porodnice doporucuju si dat vlozku:)ja to tak neudelala a byla jsem cela mokra:)a kdyz to nebude voda,tak bolesti poznas na 100%:)preji krasnej a pohodovej porod..

s tou plodovkou ti neporadím :n: ,mě ji píchli v porodnici a vím,že jsem cítila teplo když vytejkala..Jinkak taky nemůžu spát už je to ted ke konci normální někdy si říkám at už porodím,ale pak si říkám ještě at tam malá vydrží...

Ahojda! Neboj,sem na tom úplně stejně...malej sebou šije jako o závod,připadá mi,že vůbec nespí!! mě do toho ještě šíleně bolí žaludek a vůbec nevim co by mi na to pomohlo...doktor mi řekl,že mi na něj tlačí a že s tím nic nenadělám :r: už aby sme měli ty naše prďolky u sebe co?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka