škytavka

13.08.2009

Ahoj maminy, mám dotaz. jsem ve 30 tt a zhruba týden zpět jsem začla zaznamenávat, že má mimísek v bříšku škytavku, ale zdá se mi, že jí má nějak často. Cítím to děnně, někdy i několikrát, je to normální?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Maličká mi škytá hodně čsto za den a velmi dlouho - včera večer 20 minut v kuse! Je to ok, chlemtá moc plodovky, asi je to hladovec aktivní, třeba se pak dobře přisaje ;) Dr. říkala že to nijak nevadí.

Ahojky,tak tuhle otázku jsem taky tady řešila a je to úplně normální.Mě malá škytá třeba3 minuty ,pak si dá voraz a pak zase až je to vidět na bříšku,jak tam sebou škube...Chůďa malá...

Ahoj, náš malej škytal v bříšku dost často, někdy i 3x za sebou. A škytá pořád-je mu skoro 10 týdnů a prý se škýťa upraví do 3 měsíců děťátka. :qu: Kolikrát jsem si říkala,že aspoň přes tu škytavku vím a cítím, že mimi je v pořádku.

Ojinka

Ahojky my jsme v těhu škytali i 5krát denně a vydrželo nám to i po porodu. Ale to pořád asi škytá že je přepapaný :s:

ahoj jasne ze je to normalni to je prave dobre mimco si trenuje plice a navic mas prehled ze mas dostatecne mnozstvi plodovky,takhle mi to bylo zdeleno u doktora,moje princeznicka ji ma i 5krat za den :s: ale asi ji to nekdy pekne leze na nervy protoze sebou tak skube tak ji vzdycky u toho hladim papa.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka