Jsem tak blbá, že mě to rozesmálo...

13.08.2009

Ahoj holky, tak dnes mě přítel vzbudil v půl páté, když odcházel do práce... Napadlo mě tedy, že když už jsem vzhůru, tak si zkusím změřit tu BT. Nikdy jsem to nedělala... MS mám dostat 21.8.2009, tudíž cca 8 dní do mrchy... Teplota 37,05 na rtuťovém teploměru. No jo... to je sice fajn, ale co jako? A hned jsem se začala smát... Protože já vlastně ani nevím, co to znamená, nebo co to znamenat má... Tak jsem teploměr odhodila a spala dál. No nejsem já blbá?

Nejsi blbá, jen se strašně směju tomu : Co jako.....
Aby to mělo význam - to měření BT, tak by sis to musela měřit hned od skončení MS až do další. Takže to nic nezjistíš. Ale rozesmálo mě to!

Z toho si nic nedělej, já si zase objednávala v lékárně Femibion a rovnou jsem si vzala i digi teploměr, že si od září začnu měřit. Ne, abych se kolem data snažila, ale abych věděla kdy byla ovulace a pak mohla porovnávat mimíska, když už jsem 2x potratila. No a teď jsem cca uprostřed cyklu a včera jsem si říkala, jestli nezačnu měřit už teď, abych už věděla, kdy tak ovu cca přichází. A pak mi to došlo, vždyť ještě beru antikoncepci :D No nejsem já vtipná? By mě zajímalo, co bych asi naměřila... :D asi tak velký prd...

buď v klidu, já když začala měřit teplotu, tak jsem taky nevěděla vůbec nic, musela mi radit kamarádka a i tak tomu moc nerozumim. Já měla totiž celkově nižší teploty a to mi přišlo divný :) No jak říkám, moc tomu taky nerozumim :///:

To se ti ani nedivím, teplota je docela nahoře, takže je u tebe po ovulce a pokud teplota bude nahoře i v době, kdy má příjít ms a pár dní po, tak to znamená, že jsi těhulka. Ale lepší je měřit od začátku cyklu nebo po skončení ms.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka