Jsem nemocná! :(

03.01.2008

Ahoj holky. Tak uz i ja jsem nemocna. Doktori mi nic nedali a to mam horecku 39,5! A jeste jsem platila ten jejich poplatek 30ti korunovej. Na stesti je manzilek doma,tak mi dava zabaly a tak se citim o neco lip,ale horecku mam porad.Radsi me doktor poslal na gyndu,ze neslysel srdicko miminka. Takze jsem mimi videla na UTZ,jak se hybe a jak mu busi srdicko. Pry gynek. jsem naprosto v poradku a miminko taktez,tak jsem si oddychla. Mam se vylepzet! No je mi zle,ale co nadelam. Doufam,ze budu brzy fit. A jak je vam? Doufam,ze o dost lepe. Papa

Tak já jsem taky něco chytla,ale už jsem skoro o.k. a taky se divím že Ti nedali paralen,bejt tebou tak si ho koupím,já jsem brala jen půlku 3x denně a pomohl mi.

To ti nedali ani paralen? :-O Já cucám jen jitrocelovej sirup, ale na horečku podle lékárnice paralen můžu... Ještě že se o tebe stará manžílek, 39,5 je síla!

In reply to by cheshire.cat

Nedali mi vubec nic,tak mi manzel koupil paralen a 1 mi rozdrtil a dal,nechci si jich brat moc,ale je mi fakt zle. V krku me boli,hlava tresti,cely telo mam hotovy,ale to dela ta horecka. Poprve v zivote mam takovou. dr.me zmeril a jen rekl,no teplota je opravdu vysoka,musite to vylezet. Tak se snazim. Ty zabaly pomahaji,tak jsem byla schopna vam napsat.

Ahoj Kasandro...tak honem do pelíšku a potit a potit....já vím, že to není nic příjemného, ale musíš, teplotu máš fakt vysokou!!!
My se máme dobře...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky