astma

03.01.2008

Čau holky, nejste někdo astmatik a už máte po porodu? mě by zajímalo, jak to probíhá, vzdyť podle mě je to dost vyčerpávající a stresující, a co když dostanu záchvat? Docela se toho bojím... díky za odpovědi :-)

In reply to by pitrisek (neověřeno)

díky Pitrisku! :-) tak to jsi mě docela uklidnila. tu vincentku jsem inhalovala když sem byla třeba nemocná s průduškama, ale jinak mi ji doktorka nedoporučila, ale mohla bych to zkusit. na kontroly chodim vždycky za 2 měsíce, až mi dojde inhalátor. to mi taky doktorka říkala, že vlivem hormonů se astma může zlepšit, až úplně vymizet, tak jsem zvědavá, bylo by to hezký! :-)) jasně, zvládneme to! :-)))) díky moc! :-)

a taky jste tak zahleněný? já od tý doby, co jsem těhu, tak to na sobě pociťuju víc a víc. a je mi z toho i občas blbě.

Ahojky. Já jsem taky astmatik. Mám dýchat 3x denně, ale už před těhu jsem to vypustila. Zatím mi to žádný problémy nedělá, ale poslední dny mám rýmu a kašem a rychleji se zadýchávám. Snad to vyležím a záchvaty se mi nevrátí, jinak nevím, co bych dělala...

In reply to by cheshire.cat

ahojky, a proč jsi to vysadila? já se ptala jestě před tím, než jsem otěhotněla, a doktorka mi řekla, že to musím brát, a prckovi to nějak nevadí. Ale kdyby se mi blbě dýchalo, tak se vlastně bude blbě dýchat i mrněti, takže se snažím nezapomínat

In reply to by pitrisek (neověřeno)

určitě to zvládneš!! (musíme se uklidňovat navzájem, já mam taky strach). ale všichni mi říkají, ať se toho nebojim, ale jak můžou vědět, jak se cítim, když mam záchvat,co? :-/ :-)

čauky, já jsem astmatik, ale ne těžkej, někde jsem četla, že to bude ok. ale byla tu dívčina, kterej napsali císařák.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky