3,5měs.-otáčení na bříško - řev

12.08.2009

tak to je celkem narocny - je nam 3,5mesice, mala se uz naucila pretacet na brisko a nechce delat nic jinyho!jenze se pretoci, chvilku pase a pak zacne knourat, ze chce zpatky...tak ji otocim, ale v tu ranu je zpet na brisku a tak porad dokola!kdyz ji dam do lehatka, kde jindy vydrzela klidne pul hodiny, tak rve jak tur, na ruce rve...proste at je kdekoliv mimo deku, kde se muze tocit, tak se vzteka...jak ji mam jinak zabavit, abych mela spon chvilku klid na svoje veci? :#o:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak tohle znám, akorát, že náš mrnous začal o něco dříve a trvalo to až do začátku 7.měsíce, kdy se naučil trošku se někam odplazit. kolikrát jsem u něho jenom seděla a přetáčela ho zpátky na záda, protože do pár sekund byl zpátky na bříšku, kde začal kvičet, protože na pasení už neměl sílu. bohužel u nás to ani tak nebylo o zábavě, jako o tom, že mu došly síly, ale na bříšku chtěl být za každou cenu...tak ti držím palce, aby se malá naučila přetáčet zpátky, nám se to bohužel nepodařilo... :a:

jo holka, klid na svoje věci jentak mít nebudeš. Já jsem začala mít klid až když klukovi bylo 2,5 roku. Jinak jsem ho měla pořád za prdelí a musela se mu věnovat. Ani při vaření mě nenechal vklidu. bylo to strašlivě náročné a na palici.

In reply to by JaMiOn

no právě, že tchánovci nejsou absolutně vůbec hlídací prarodiče a naši jsou v totálním prac.podnikatelském nasazení a každou volnou chvilku prosportují, takže těm malou "nutit" nechci...dám jim jí tak 2x týdně, až se budu učit, ale doteď, za 3,5mes., mi ještě nikdo malou nehlídal(mimo manžela, když "uteču" do práce), žebych měla nějaký čas jen pro sebe...tak z toho mám trošku depky, jak to budu zvládat?!...no bude se muset manžel zapojit víc :-) a jí se učit po nocích :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka