Zmena terminu porodu

03.01.2008

Jeste mi dnes dr. napsal termin porodu na 23.4.08 podle pohybu, podle PM to ma byt 13.5.08. Tak jsem zvedava,kdy se mimisek doopravdy narodi.

Ahoj Kasandro,
koukam na Tvuj blog o zmene terminu porodu :o)
No nestras, ze Ty me jeste predbehnes !!!! To teda vyslo fakt o prsa - ja mam 22.4., tak to sem fakt zvedava... Ty mas opravdu dost velky rozptyl - 3 tydny to se jen tak nevidi....
Tak se nech prekvapit - miminko se stejne ukaze na svet az se mu bude chtit :o)
Hodne zdravicka do dalsich dnu preje:
SHARANE

tak to máte holky dobrý. já mam co kontrolu, to jiný termín, ale beru ten dle MS. Stejně budu rodit úplně jindy. :o)

In reply to by Kasandra

ahojdá, tak to máš docela velkej rozptyl:))) a nakonec budeš přenášet a porodíš v červnu ne:))) Já měla rozdíl asi 3 dny, ale tři týdny jsou dost:)) já myslím že je nejlepší držet se toho pole poslední menstruace a pak stejne záleží na bobkovi kdy vyleze!!!A na tom ultrazvuku si ještě nebyla? Někdy 9 máš jít ne?

In reply to by Ditousek

Ahojky, mám to v blogu, že jsem dnes byla u dr. Mám horečky 39,5, ale ted je to o něco lepší po studených zábalech. Pro jistotu mě doktor poslal na gyndu na vyšetření, jelikož obvodák neslyšel srdíčko, tak mi dělal dr. ultrazvuk, aby zjistil, jestli je miminko v pořádku, tak prý je, na chvíli mi mimi ukázal, jak se tam vrtělo a pak mi ukázal srdíčko, že buší, tak jsem byla ráda. Prý po gynekologické stránce je vše v pořádku. Ted se snažím vylečit, ale je mi pořád zle, ta horečka mě zmáhá... :( Jinak doufám,že v tom květnu porodím nejpozději :) Na gyndu jdu znovu příští týden,jak jsem byla objednaná,tak se chci zeptat, co to bude. Ted jsem byla šťastná,že je mimi ok, přišlo mi hloupé si říkat o fotku a co to je. Počkám do příští kontroly.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky