Potřebujete si přivydělat k mateřské

12.08.2009

Potřebujete si něco málo přivydělat k platu nebo mateřské atd? Jsem maminka na mateřské dovolené a nutně jsem potřebovala si přivydělat nějakou tu korunu a teď tuhle možnost nabízím dál. Pro více informací mi napiště Váš meil a já Vám na něj pošlu podklady. (jedná se o kosmetiku)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by kockral

Přes net né. To se podle obch. podmínek nesmí jinak tě vyřadí z registrace. Prodej jde sám od sebe. Jak to někdo vyzkouší, tak se zase ozve. Známí mají známe atd. První jsem začla v rodině a potom se to rozmohlo v práci atd.

Tak já to dělám asi 5 měsíců a třeba minulý měsíc jsem měla asi 1500kč ale je to různé někdy třeba 400Kč ono z těch parfémů máš přece jen něco,ale z bytovky nula nula prd.Ale mě to baví a mám radost když za mnou lidé chodí a sami se zajímají a pak jsou s přípravky spokojení.Já sama mam doma už pěknou sbírku.:)Jediný co mě štve je to poštovné,je to naprd bodované a to poštovné je fakt dost.

tak já dělám FM group,ale přijde mi to uplně to samé.Já mám vzorkovník za 1350kč ale už se mi to dávno vrátilo.Jen po de mě se nikomu nechce,ale jinak si to lidé chválí a kupují.Můžu se zeptat jak dlouho to děláš a kolik z toho máš měsíčně?

In reply to by Mihule

JJ, FM také dělám. Potom mám kosmetiku, parfémy, a potrav. doplňky od LR cosmetics a ty jsou fakt bomba. Ale do LR neregistruju, tam je potřeba zůčastnit se semináře a ten je jen v OV a stojí to dost ty startovací sady, takže lidé si kupují kosmetiku atd. odemne a mají to bez problémů. FM dělám asi rok a měsíčně mám zatím, tak 500-800.- jak který měsíc, před Vánocema je to samozřejmě více. A jak jsi natom ty? Jo a taky se moc lidí nechce registrovat. Raději si koupí zbožíčko.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka