nové bříško 23+2

03.01.2008

Tak co myslíte, jsme už velký holky? :o) Jen mi dejte chvilku, než to zkomprimuju, ju? :o)

kde to nosíš? to sis mimi schovala někam do baťohu ne? já jsem jen 21 a mám ho dobře dvakrát tak velký závidím ti

Ahojky, teda to ti můžu jen závidět... jsem ve 20tt a musím už nosit těhu gatě, protože jsem se v pase spravila snad o 20 cm a tak velký pásky už snad ani neprodávaj a navíc mě normální kalhoty hrozně tlačily! Takovýhle bříšínko jsem měla tak v 15-16tt, pak se to během týdne, dvou vyvalilo až do neskutečnejch rozměrů :o)
Ale na druhou stranu si říkám, že když už to má rozměry menšího melounu, že to někde být vidět musí :o)

Tohle že je 24tt? :-O Takhle plochý bříško já neměla ani před těhu... :-))) Ale vážně. Už se tam něco rýsuje :-) U mě to byly špeky u tebe mimí :-))

Tohle že je 24tt? :-O Takhle plochý bříško já neměla ani před těhu... :-))) Ale vážně. Už se tam něco rýsuje :-) U mě to byly špeky u tebe mimí :-))

no to se mi snad ani nechce věřit, já měla ve 26. týdnu tak 3x větší bříško,ale ono to půjde na ráz uvidíš...

Príma bříško, asi budu mít takový nějaký podobný až budu 23(teď 19). Sem se trochu strachovala, jestli moje mimi dobře roste, když mě břicho neroste. Ono se nám pěkně nafoukne v posledním trimestru:-) Viděla jsi Johanku, jak jí poskočilo břiško z 24tt do 28tt?

In reply to by terčula

:-) já mám taky podstavec, přijde mi, že jsi takový podobný tělesný typ. mám foto v blogu z 16tt, ale teď v 19tt je to pořád stejné.to je jasný, že naše miminka pěkně rostou a budou pěkný, tlusťoučky a tak akorát:-)

jééjda, takový mám teď a to jsem v 15tt. No snad ho nemám moc veliký .o) Ale ty jsi určitě vysokej hubeňour, co? jinak moc pěkný bříško :o)

:-DD to už je ono? Někdo prostě má malý bříško furt.. já měla takový ještě před těhotnstvím... Ale ono ti ještě vyskočí, určitě...

In reply to by Borůvka

ha ha. Nesmějte se mi. :o( Už je to náhodou vidět a když snim něco nadýmavýho, to byste koukaly. :o) I když na druhou stranu jsem ráda, že mam zatim malý pupík. Aspon mi nebolej záda a možná budu mít menší strie.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka