jakou máte váhu???

03.01.2008

já jsem tu určitě nejtěžší.mám 99kg

jsem 26. tt a mám navíc 4 kg - 53 kg ale i tak si připadám jak velrybka.. jakýkoli pohyb mě ničí :-)

Z toho si nic nedělej!!!!!! Já mám teď 90 kg, takže taky žádný drobek nejsem!!! Ono to po porodu půjde krásně dolů, neboj! Já jsem teď v 29 tt a přibrala jsem 10 kg, zato při prvním těhu, jsem na konci měla 28 kg nahoře!!! Trvalo to rok a půl a taky byly dole, takže hlavu vzhůru!!! Vždyť ty naše kilečka za to stojí, když si pak dovezeš domů takovej super uzlíček!!!!!

In reply to by j.nemcova83

No vidíš, tak se nenervu!!!! I když já se taky pořád vážím:o) A hlavně si připadám jak brontosaurus!!!! Ještě ke všemu mě bolí pata a kotník, tak jsem to včera říkala v poradně, tak mi řekla doktorka, že se mi může odvápňovat pata, tak jsem dostala na to nějaké prášky. Chodím jak stará bába a ne jak maminka čekatelka..........8)

In reply to by Kačula

včera ta poradna byla pěkně naprd.ta si pozvala snad všechny.přišla sem tam až dýl a čekala tam až do třičtvrtě na dvanáct. ješt sem se ptala po telefonu před měsícem na výsledek cukrovky a sestra mi řekla že to má úplně vpořádku a včera mi doktorka řekla že to mám jentak tak na hranici a že nesmím jíst vubec žádný sladký,to mi teda řekly brzy.přes vánoce sem teda jedla dost

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka