poradna 36tt

11.08.2009

Ahojky tety,
tak jsme doma zpět z poradny, nové onfo je....CS3, tlak 100/70 což máme taknějak pořád, ozvy pohoda a malá má 2900 g :jawdrop: což je mazec, když jak už říkal posledně každý týden přibere 250 až 300g no asik žádný prcíček nebude ale tak moc jsem nepočítala, protože ve 33tt když jsme byli v poradně měla malá 1675g a teď tohle. A to jsem tam ještě potkala kamarádku, se kterou jsem se neviděla tak 3 roky a říká mi Baru a co čekáš???? Já...holčičku :girl: .....a si si tím jistá???? :00: :00: :00: :00: no a jsme zase tam kde jsme byli.....u modlení :00: :s:

Tomu vážení se nedá moc věřit, je to spíš jen orientační. Jinak samý dobrý zprávy, jen tak dál. Já jdu do poradny v pátek, tak jsem zvědavá. Hanča

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kují za uklidněnou, taky docela čumím, že je všechno v klidečku, tak jak jsem začínala, vůbec bych to neřekla, že se to takhle příjemně zhoupne, nakonec se mě fakt bude prdelka držet jak klíště a budeme ji muset nějak vypudit ven :s: :s: :s: co vy kdy jdete do poradny, nebo už chodíte do porodnice????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to já taky Snecku a ještě jsem protivná jak vřed....však víš nej je mi doma samotné, taky nikam nechodím jen do poradny a zpět obdivuju holky že takhle ještě spózijou, naštěstí už mám všechno doma zařizovat to teď tak mě asi jebne :00: , ještě že existuje net :one: , stejně jsem 90% řešila přes něj takže mi to přišlo poštou až domů toje výhoda jak cyp, ještě čekám na lehátko od Fisher price a je to v cajku :///: . Jinak kdyby jste ten císař stihly do 22.8 tak budeš mít lvíčátko, pak už jen panenky :-D Jo a stím plašením okolo tripple to jsme si docela užily obě to byl humus, raději nevzpomínat :-g(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to musíš kočenko poslat hend fotéčku. Já jsem se taky dnes na sebe dívala a asi si ještě před porodem obarvím vlasy ať se mě ta malinká nelekne až se :||): to bych nerada, jinak zkracovat nic nebudu, za celý těhu mi to porostlo tak o 2cm, nějak se to zaseklo, takže by mě zase opižlala tak že bych se těšila až to doroste, tak to teda :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no já jsem byla u kadeřnice někdy v 15tt zkrátila mi to tak že jsem z toho byla fakt nešťastná, mě vždy strašně klesne sebevědomí když mám krátké vlasy a barva mi u ní taky chytla debilně zacvakala jsem 800,- a chtělo se mi plakat jo a to mi to ještě vyfoukala jak patizon, tak jsem si to pak obarvila sama na tmavý kaštan a od té doby nechávala odrůst hrozně jsem si libovala v tom jak jsem chytla stejnej odstím se svými původními vlasy, no a tak prdlajs, dívala jsem se že to má vyšisované, konečky roztřepené a to to mám teprv pod uši, musím nakoupit nějaké kůry a kvalitní barvičku, protože pak lítat s mimčem ke kadeřnici to se mi teda nechce. Jiank budu na tebe myslet ať je dílko povede, jako že určo povede, ale aby to mělo ten kýžený efekt na tvou psychiku :ww:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jasně jak to chceš jinak dělat tsn. když půjdem na gyndu a tak přece tam nebudem tahat prcky sebou hold bude muset někdo hlídat, já jsem taky měla podkovu, ale je s tím hrozná práce, protože mě se ke všemu vlasy vlní takže bych to musela denně žehlit a jak píšeš docela se mi i mastí vlasy, teď už to teda není taková hrůza, už to nemusím mýt každý den, ale ze začátku mazec. Ale koupila jsem si taky dnes barvu tak to mažná ještě dnes naplácám (taky Loreálku) ale ne tu na těch 10 min. toho jsem se docela bála, sákryš, že jsem si to nepřečetla dřív. Jinak s tou délkou potřebuju takovou abych to dala do copu, když budu kdykoli k malé vstávat nebo něco dělat potřebuju to sepnout a jít a mít klid protože jinak je to fakt otročina

takže všechno je na nejlepší cestě? ;) Váhu ber s rezervou, já vím, všechny se na ni upínáme, ale prostě zatím se mi nestalo, že bych měla známou které by to řekli fakt přesně, většínou + nebo - 500g což je dost.... taky už by mohli vymyslet něco přesnějšího! S tou holčičkou, neboj, snad to bude, od kolik doktorů jsi to slyšela? Jako, taky...můžou se seknout, ale snad ne :n: přinejhorším budeš mít růžového chlapečka :s: Jedna známá co rodila zrovna v sobotu chtěla vědět pohlaví a řekli ji jednou kluka, pak holku, nevím ale jako jestli nejdřív tak nebo naopak...mám to od někoho jiného, ne přímo od ní, tak prý po třetí už se raději neptala.... No a má holku Nelu. Z čehož moc nadšená nejsem vzhledem k tomu, že moje prcka :girl: by se měla jmenovat taky Nelly, sice jinak psáno než ta jejich, ale mazec pro holky, pokud budou spolu chodit do školy, jakože asi joooo :#o: Ale přece na poslední chvíli nebudu vybírat jiné jméno že...

In reply to by Radka M.

Ahojky Raduš, teď jsem to zrovna probírala s kámoškou, že těch Nelinek bude jak natentovaných, tak jako Sofii a natálek a Nikolek, tak co už Mám to naplánované od začátku tak už to prostě měnit nebudu, byla jsem se i ptát na matrice, že chci dvě LL a žádný problém v tom není takže super truper. No uvidíme, jestli to nebude Nelliňák :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je hezké, že to má nějaký význam, mě se to prostě jen líbilo a tak jsm si řekla proč ne, ale když jsem sledovala, že jich je fááákt jakože hodně tak jsem začala uvažovat nad Terezií no a do týdne se kámošům narodila holčička a do poslední chvíle tajili že to bude holka a ještě k tomu se takhle jmenuje, tak jsem se zase vrátila k té Nellince, navíc jí nikdo doma neřekene jinak než (Hromňa, Hromnička, Hromnice) takže to bude prostě Nellouš a basta....to abych vysvětlila tu Hromnici v kalendáři je 2.2 Nela/Hromnice :s: :s: :s:

Ahojky Baru,ta váha mimi to jsou teda skoky,já jdu ve čtvrtek tak jsem zvědavá,ale musíme ty jejich váhy brát s rezervou.S tlakem to máme podobné,já ho mám taky nízký,ale to je snad i dobře,až na to že se někdy motám ,když rychle vstanu.Hlavně že jste obě OK,a s tou tvou kamarádkou mě nestraš,mám spoustu růžových věciček,mě by snad kleplo.Snad fakt máme ty princezny,ale i kdyby ne,tak ono se to poddá.Já tomu totiž na 100% uvěřím,až porodím

In reply to by pit

Ahojenka, je jasné, že na 100% je to až po porodu, tak velké překvápko, když tak mě tam róbne a budou mě ještě k tomu křísit :s: jsem ráda, že při výběru kočárku jsem byla duchapřítomná, že jsem vybrala takové barvy, které může i kluk i holčička. Jinak taky se mi motá docela hlava, zvlášť když jsem delší dobu na čerstvém vzduchu, prostě se teď držím zásady, všude dobře doma nejlíp, však si to pak vynahradíme, jak budem s těma našema doufám že pinceznama drandit v kočárku :s: :s: :s:

Baruš,mě dr.řekl,že malej má ca 3,3kg,ale beru to hodně s rezervou.Spočítej si kolik by měl kdybych rodila v termínu,hrůza :jawdrop: .Dneska mám v plánu si nachystat tašku do porodky,tak snad se k tomu dostanu.Vůbec nic se mi nechce :00: .Neboj,určitě to Nellinka bude :girl: .

In reply to by javorka

No Leni to je pořádnej kluk, ale vzhledem k tomu, že budeš rodit císařem je to v klidečku. Jinak ty nezodpovědná matko!!!!!!! Jak si teprve budeš balit tašku do porodnice, to já už mám tak od 32tt a víš jak se mi hned potom ulevilo......póčkej :s: :s: :s:

aspon vidis , jak je to mereni hrozne nepresny...urcite nepribrala mala 1300g za tri tydny , to nehrozi, to je proste jen tak hruuube orientacni......
ale jinak to teda na porod taky nevypada co :j) s tim tlakem to je spis vyhra, vsak on poleze nahoru , tak ma aspon odkud :ww: takze vlastne dobre zpravy....a co dal? kdy jdes na dalsi nejakou kontrolu??? :dance:

In reply to by Danzy

No podle mě je to taky blbost s tou váhou, kdyby to tak bylo tak rodím za měsíc obra. Jinak ty si z toho byla zklamaná, že máš malé miminko a taky to dle mého není pravda, jsme měli tak nějak stejně ne +- 100g??? Jinak jdu příští týden do poradny 18.8.+na ozvy a pak si mám vybrat jakou chci porodnici budou mě posílat ta, dnes jsme 35+3 toho 18-tého budem 36+3 a další týden už 38tt tak to je sekec mazec, na to, že holky už teď chodí do porodnice každý týden. A na ten porod to taky nevypadá, jak říká moje mamka, teď se mě bude držet jak klíště a nebude chtít ven :s: :c: Jo a stěr na streptokoka mi dělali ve 33tt a je negativní (ale zdá se mi to docela brzo)

In reply to by barushe

no idealni ster se dela v ukoncenem 35tt, takze mezi 35-36tt... ja uz s tou vahou nevim, me je jedno kolik vazi, snad dr vidi ze je v poradku a to mi staci a to i rikala..., jinak jsem prave zvedava na nase kontroly, pripada mi jich hrozne malo , uz ted cekam zas tri tydny - vim ze nejsu sama , ale stejne.... a pak teda uvidim co a jak...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka