PROSÍM O RADU

11.08.2009

ahoj holky, mám prosbičku. uklidněte mě. takže. podle poslední MS jsem 13+4. dneska sem byla na utz a podle něj sem cca 12+4. doktor říkal, že mimčo měří asi 57 mm, ale nevím, zda je to měřeno s nebo bez nožiček. kdyby to bylo s nožičkama, není to moc malinké. mám docela strach, aby vše bylo ok. jak ste na tom vy? jak bylo vaše mimčo velké v tomto týdnu? moc děkuji za vaše odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já myslím, že nožičky se do toho nepočítají, tak buď v klidu a kdyby se Dr něco nezdálo, tak by ti to řekl. Koukám do průkazky a je tu tolik zkratek, ale v tom 13.týdnu podle UZ odpovídáme 13+3, tak jsme se docela trefili, ale slyšela jsem, že nejpřesnější je ten UZ co se dělá kolem 20.týdne, pak už se miminka hodně liší, může se narodit pod 3 kg nebo přes 4 kg a to se fakt nemá cenu stresovat kvůli tomu, že to tvoje měří jinak než jiných mamin, hlavně se hodně ptej Dr, když si nejsi jistá, od toho tam je, ten co k němu chodím na UZ mi zatím vše co jsem chtěla vědět krásně vysvětlit, tak se neboj zeptat, nám taky minule jak jsem byla na UZ v tom 31.týdnu řekl, že mimi je menší, ale hned na to dodal, že je vše vpořádku a že v žádném případě není podvyživené, jen to nebude žádný cvalík, ale jeho porodní váha bude někde mezi 3-3,5 kg, což stačí a ještě navíc by to měla být holka, tak bude drobnější, však ona to dožene....a to tvoje mimi taky....neboj, jste vpořádku :girl: :a:

ahojky vse je urcite v naprostem poradku moje mimi melo ve 13tt 6cm
jinak ten utz je mnohem presnejsi nez vypocet podle posledni ms takze jsi 12+4, proste jsi mela pozdeji ovulku, coz je taky bezne...takze se niceho neboj , vse je jak ma byt..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky