Ahojky holky

10.08.2009

:a: Ahojky holky,chtela bych se zeptat jestlli nekoho boli kycle?????Me boli posledni dobou nejak casto.Dekuji za odpoved

Ja dostavam uz tak mesic do kycli i krece ve spanku.. Spis nez kycle jde pry o celou panev, dneska zacinam 40. tyden, jdu na Hamiltona odpoledne, tak doufam ze se mi nevyspani diky kyclim (mimojine diky nim) vystrida za pozitivni vec jako je vstavani k nasemu uzlicku stesti hodne brzo. Vydrz holka, uz to mas za par!

Ahoj,mě neskutečně boleli kyčle,hlavně u prvního těhotenství.Mazala jsem to Brufenovou mastí,Dr mi řekla že ji můžu použít.Po porodu mě to přešlo,i když je od té doby občas cítím.Je to prý příprava na porod,jak se rozestupuje pánev.Koukám,že nejsem jediná,kdo dnes nemůže spát. :'zz):

In reply to by Iveta K

Ne to nejsi jediná,taky nemůžu usnout.Dnes jsme byly u tchyně a všichni mluví nadšeně o malé jak se narodí a tak mě strašně nadchli,že už bych si to moc přála.Už se nemůžeme s manželem dočkat.Ten konec na to čekání je nejhorší.A za jak dlouho,jsi porodila?Porodila jsi v termínu.Já mám pořád poslíčky a dnes mě pobolivali kyčle, jak kdybych rostla.:-).Je to taková vzláštní bolest.

In reply to by Denule

Nevím proč nemůžu spát,normálně se mi to nestává.Ty konce jsou hrozný,já tu byla v těhu v tomto čase často.Teď jsem porodila den před termínem.Poslíčky jsem měla snad už měsíc před porodem,dost často,a bylo to dost nepříjemný.V prním těhu o 10dnů dřív a v druhým na den přesně.Já už jsem zasloužilá matka.Ale kyčle bych s porodem nespojovala.V předchozích těhu jsem před porodem nic zvláštního nepozorovala,až teď.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka