UTZ ve 30.týdnu

02.01.2008

Ahoj holky, tak v pondělí jdu konečně na velký utz ve 30. týdnu do Motola. Budu sice už 31+3, ale jsem stejně moooc zvědavá jak mimi vyrostlo. Pak číhnu na vaše mimi, jestli vážíme a měříme podobně :))). Můj doktor mi ten utz před vánocema nedělal, prej by mu ho neproplatili (jde mu od začátku hlavně o prachy - nechtěl mi ani udělat utz v 6. týdnu, že prej tam nebude nic vidět a nikdo mu to nezaplatí). Tak doufám, že bude vše v poho. První mimčo mělo vrozenou vadu - tak to byl stres celý těhotenství, teď si to užívám, ale v podvědomí mám stejně strach - všechno se z prohlídek taky nepozná.

In reply to by Annie

Byla to srdeční vrozená vada: transpozice velkých cév. Měl obráceně plicnici a aortu a po narození a uzavření takové branky, by mu proudila obráceně krev - okysličená a odkysličená, takže by umřel. 5.den po porodu měl 6ti hodinovou operaci srdce, ale všechno dopadlo dobře, takže dneska jsou mu skoro 4 a normálně může sportovat, nebere žádné léky.

ahoj, ja jdu zitra na velky ultrazvuk do Motola ve 30 tt.. teda uz budu 31+6 :-) ani poradne nevim co si pod tim "velkym" utz mam predstavit

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka