7. měsíční batole

09.08.2009

Ahojte holky, už jsem tu delší dobu nepřispěla tak se chci zeptat kolik mají (měli) vaše děti v 7. měsících, výška, váha. Jak jste spokojené se svou váhou od porodu, jestli vám zbyly nějaká kila? A taky co už dáváte (dávali jste) papat dětem v 7. měsících. Klárce bude zítra 7 měsíců, papá zeleninku, ovoce (přesnídávky) jinak na poradně jsme byly 27. července a malá měla 8700g a 71cm. :-) A taky se chci zeptat od kolika měsíců můžu dávat malé piškoty a pribináčka?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my jdeme na kontrolu až v 8 měsících, to je za necelý měsíc. Podle mě má teď tak 67 cm a něco přes 8 kg. Jsem už na své váze. Měla jsem i pod, ale pořád tak žeru... a jak teď už nevstávám často v noci, tak ty kila jdou zase nahuru :(
My toho moc nepapáme. Pár lžiček zeleninky s masem na oběd. Občas pár lžiček dopoledne ovoce - přesnídávky. Jinak pořád kojím min. 8xdenně.
Piškoty - jako lepek by se měl myslím dávat od toho 7 měsíce. Může i dřív, no záleží zda jste alergici nebo ne. My jo, takže budeme dávat až teď. Pribiňáček určitě až od roku. Je tam tvaroh a ten obsahuje moc bílkovin a soli, které zatěžují ledviny a organismus. :a:

Ahoj malýmu je 7.měs. a váží 10.5kg a měří 71cm .. piškoty mi dokotorka žekla od 6 měs. tak mu je dávam na kousky a papá to.. akorát ty pribináčky nedávej jsou tučný ty až tak od roka. Jinak malýmu dávam kupovaný jídla od hami a přesnídavky od sunarky.jo a jinak stou váhou mam ještě tak 4 až 5 kg nahoře.. kašlu na to a jak si na tom ty????

In reply to by petsve

bych řekla že docela dobře, při porodu jsem měla 86 kilo a teď mám hezkých 60, při výšce 168cm. :-) Malá měla při narození 4300g... když jsem asi 2 týdny po porodu stoupla na váhu tak jsem měla 72 kilo a pak jsem se teda dostala na tuhle váhu...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka