Rostou:-)))

02.01.2008

Chtěla jsem se zeptat maminek, jestli dávají pod matraci do postýlky něco, aby měli miminka hlavičku víš. V porodnici jsme to měli, ale mě se zdá, že se jim na tom špatně spinká. Ještě dávám pár foteček.:-)))

Janku gratuluju ke krásným miminkám, dlouho jsem tu nebyla a až teď jsem narazila na fotečky:-))) Ať pěkně rostou a sílí a nezlobí. A Tobě a manželovi přeju hodně sil a všem hoodně zdravíčka:-)

teda koukám, že to kojení je tak trošku gymnastika. Musí to být náročný. Ale pokud oba papají jak mají, tak je to OK, ne? Jinak mooc krásný fotečky :o)

prďolka je furt taková malinktá:-)) já taky nic nedávám, v porodnici jsme taky měli matraci zešikma. jak jsi to vůbec vyřešila s tím monitorem?

In reply to by Monča K.

Zdání klame:-)), dneska jsme byli u dr. a malá už má 2,70:-), Matýsek už skoro 4kg, je to pěknej tlusťoch:-) vedle něj vypadá malinká. Monitor jsme nakonec nekoupili, až dostanu porodný, tak je koupíme. Nějak na ně nezbývá:-(((.

In reply to by Hanka H.

Asi jo, u nás ta možnost není(půjčit si ho), tak koukám na mimibazar jestli ho někdo po dvojčátkách neprodává. A když nic, tak budeme muset koupit nový.

moc hezoučký.Pod hlavičku pokud nemají problémy nic nedávejte, to se dává pokud mimi blinká nebo má problémy s dýcháním, jinak je to trochu obtěžuje

In reply to by RenataMor

Děkuju:-)), mě se taky moc líběj:-))). V porodnici nám říkali, že je to taky tak trochu prevence proti náhlému úmrtí, tak jsem trochu na rozpacích.... mám to vyndat nebo ne?

to jsou ale zlatíčka:-)))))))))))....mooooc krásní a obdivuju tě u toho kojení, já bych se bála:-))...jinak nemám nic vyvýšeného v postýlce, v porodnici to taky bylo, ale doma nee.....

Zvýšená poloha se u dětiček doporučuje, jestliže blinkají (nebo ublinkávají), nebo mají rýmu, atd. Nedává se jim polštář, ale měla by se mírně zvednout celá matrace (v nemocnici jsme měli takové klíny pod matrace, a nebo se můžou podložit nohy od postele (ty co jsou u hlavičky (třeba nějakýma polínkama, manžel si poradí), u toho ublinkávání to má docela význam, potrava se jim pak nevrací do jícnu a uleví se jim. Pakliže ničím takovým netrpíte tak klidně mužete spát na rovno. Myslím, že miminkům ta zvýšená poloha nevadí a někdy pomůže, akorát se jim musí podložit zadeček, aby neklouzali dolů. Pa

ahoj Janku, já pod hlavičku nic nedávala, tak nevím, jak to chodí.....
vidím, že to krásně zvládáš kojit oba najednou, no jsou to zlatíčka...a jak se jinak daří?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka