Odkdy s mimískem na kolo?

09.08.2009

Ahojky, chci se zeptat, kdy jste začali s vašimi dětičkami jezdit na kolo - vzadu na sedačce? Díky moc za odpověď..

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, mýmu Krýšovi jsme pořídili vozíček, a teď na dovolené jezdil v sedačce přímo na kole...
- výhody má obojí... v sedačce se mu moc líbilo - cítil se součástí dění, takže byl v pohodě a jízdu si užíval... ale když byl unavený, tak mu tam padala hlava, pobrekával a museli jsme honem domů...
- vozíček tak oblíbený nemá... vydrží v něm tak 3/4 hod max... když neusne - ale většinou usne a hodinku spinká, takže kratší výlet se dá zvládnout... spinkání v něm je pohodlné.,..

Ahojky,já jezdila s prvním klukem ve třičtvrtě roce,ale teď uvažuju nad vozíkem za kolo,že pořídíme pro druhého,tomu je sice už půl roku,dalo by se,ale tam bude mít větší pohodlí a ještě se tam vleze pár věciček pro děti.

In reply to by kockral

Ahojky, tak to můžu s klidným svědomím s malým frčet...bylo mu teď 10 měsíců, krásně sedí, lozí, takže záhul na páteř to asi nebude..samozřejmě neplánuju dlouhé trasy..
Vozík jsem teď objevila na bazosu, za pakatel, dvakrát použitý..já se toho ale bojím, na kolo jsi přecejenom v bližším kontaktu s dítětem, bála bych se, že ho auto "zramuje"..

In reply to by Yveta Šulcová

Tak víš jak,to každopádně,taky jsem neváhala mezi volbou sedačky a vozíku u prvního kluka,ale já už mám kluky dva,takže potřebujou s sebou i nějaké věci,ten menší má teprve půl roku,druhý má 3,takže ujede na kole maximálně tak 2 kilometry a už ho to nebaví,takže ten musí být na sedačce a toho druhého bych tam ještě nedala,ten se ještě sám neposadí,takže si myslím,že v tom vozíku když bude ve vajcu,tak že mu bude líp.

In reply to by kockral

Já jsem právě koupila tu sedačku na kolo teď v pátek, o víkendu jsme to připevnili, ale zdá se mi, že by to mohlo držet víc...mám klasického horáka, můj taky, zdá se mi, že by na sedačku mělo být kolo s tlustějším rámem...ale sedačky s držáky se dělají přece univerzální, ne? Ještě se zeptám, je zapotřebí mít vzadu sic...nějak se mi zdá, že když do toho dítě usadím, tak tíhou samozřejmě sedačka klesne a bude mi drbat do blatníku..nevíš, jak to tam je? Nějak si neuvědomuju, jak to ostatní mají..a jak na potvoru tu okolo mě teď žádný se sedačkou není...

In reply to by Yveta Šulcová

Nejlíp bych ti to vyfotila,ale momentálně máme sedačku odpojenou,letos jsme ještě na kole nebyli. My máme taky horáky,co si pamatuju,tak se to připevňovalo na ty dvě části,co jsou hned u zadního kola,co z něho vedou. Nám to teda drželo ještě loni úplně v pohodě,sedačka byla mnohem výš,než kolo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky