no, tak a jsme zase u toho,

08.08.2009

zacinam spinit - pruhledny hlen s krvi, takze tomu davam max. pet dni a mrcha je tu...kdo nevi a zajima ho to, tak mrknete do mych blogu..chjo ,to je hrozny :-(

chjo, Mei, to snad není pravda toto už. Tak bych ti přála, aby už to konečně vyšlo. Tu tvou dr. fak nechápu. Mladým maminám by měli doktoři pomáhat spíš, protože to zbytečně neodkládají na dobu, kdy už je za pět minut dvanáct.
Tak se drž kočko a na dr. buď drsná.
Tess

strašně ti to holka přeju,aby se už konečně zadařilo.Asi by ses na to měla vykašlat,neupínat se tak.Ale to nejde,já vím.Na blogy jsem nemrkla,jen se zeptám,jestli půjdeš na nějaký vyšetření?

to je mi moc líto, moc jsem ti přáala, aby už se uhnízdilo miminko :°O°: přeju pevné nervy, a aby se už konečně brzy zadařilo :\/|:

In reply to by Lucik.K

dekuju, jsi zlata...uz nejsem ani zoufala, spis uz me to nebavi..asi se na to vykaslu...takze 12. mesic ( i kdyz kalendarne jsme uz stejne v nem)

In reply to by meiah

zkoušela jsi už i ty všelijaké babské rady? Třeba na tom něco je.... myslím tím třeba prstíkovou metodu, nebo zkus začít cvičit, ono to tělo potřebuje změnu a co třeba kontryhel nebo čaj neplodnost? To je docela dlouhá doba rok snažení a dr. s tím nic nedělá???

In reply to by meiah

ale nechápu proč by mladé holce nemohli pomoct k otěhotnění? Kdy to chce řešit, až ti bude 30? Já sama jsem otěhotněla když mi bylo čerstvých 23 a toužili jsme po miminku hodně, naštěstí se zadařilo první měsíc, teď je mi 27 jsem ve 26 tt a teď se zadařilo 4 měsíc, pila jsem kontryhel, manžel jedl tabletky se zinkem, začal to brát ten poslední měsíc a podařilo, tohle jste taky zkoušeli? Jinak jsem brala calibrum babyplan. No a paradox je, že jsem byla hodně nemocná, schvátila mně angína, naštěstí bez teplot a 3 den v nemoci jsem otěhotněla. Třeba i na tom něco bude, že to bylo v oslabení. Kdo ví... Moc ti přeju, aby se vám miminko brzy povedlo

In reply to by Lucik.K

kocko, to gratuluju...my uz jsme vyzkouseli opravdu totalne vsechny veci, leky, rady...uz neni co zkouset...ty doktori jsou fakt vadny...mam vztek na ne - karieristky to odkladaj a nakonec maji stejne rpednost, no kurna, tak co toto je? chjojo...no nic, nebudu se rozcilovat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka