3D UZ podruhe .... uz se tomu jenom smeju :o)))

02.01.2008

AHOJTE TEHULKY!
Tak sem dnes byla na 3D UZ - pokus c. 2 (uz se tomu jenom smeju - fakt!!!!)
Nase slecna nebude asi zadna filmova hvezda, protoze okamzikem, kdy mi pan doktor napatlal bricho gelem a zacal po nem jezdit sondou, tak zacala hrat na schovku :o))))
Normalne si dala obe packy pres ocicka - jako by rikala: "Uz na me zase cucite????" a predstavte si, ze se nechtela celych 15 minut vubec ukazat!!!! No naposledy (pred Vanocema) sem z toho byla hodne zklamana, ale ted uz sem se tomu fakt jenom smala ..... bylo to dost legracni - byla uplne schoulena, jako by se pred nama fakt schovavala :o)
Tak sem se ptala doktora co s tim a on se nadechl a preobjednal me na pokus c. 3. Tak jdeme jeste jednou - pristi stredu, 9.1. - no to sem fakt zvedava ....
Z jedne strany me to mrzi, ze porad jeste nemam to DVDcko, z druhe strany - nic sem doposud neplatila - a to taky neni spatny, co??? Videt sve mimi tak casto a jeste zadarmo :o))))
Vase tehulka SHARANE :o)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

co to ? kde to???? kdopak se u mne chce schovat???? :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

fakt????????????????? :s: to je dobrý!!!!! Peču štrůdl, tak můžete i ke mně :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No uz se tesim - az se nam ty nase ratolesti na Bozence schovaji a neuvidime je treba tak tyden :-)))))))))
SHARANE

tak to je dobrý, to by se mi líbilo. Škoda, že neexistuje nějakej přístroj, kterým by sis napatlala bříško každej večer a zapla si to na televizi a místo zpráv koukala na miminko. To by bylo super :o) No já už se taky těším na 3D. Ve kterým týdnu ti ho dělali poprvé?

In reply to by Ajosek1

Ajosku,
veris, ze mam stejne napady jako Ty? Taky bych si nejradsi napatlala bricho gelem, zapla televizi a divala se cely vecer na primy prenos z briska :o)))) Ohromne by me zajimalo, co tam ta nase slecna porad vyvadi ... Ja kdyz si vecer mazu brisko olejickem, tak sebou silene sije - uplne koukam jak se tam prevaluje, protoze bricho mi nadskakuje tak, ze to vypada jako by chtela vylezt pres pupik rovnou ven :o))))
Jinak ten prvni UZ mi delali ve 22TT, ale co tak vim, tak je to opravdu hodne brzy - driv se to dela jen vyjimecne ... lepsi je pry chodit pozdeji - tak 25-26TT idealne....
Co Ty - taky to planujes???
SHARANE

Ahojky shari!!!
Buď ráda že máš tak chytré dítě!!! Můžeš se s ní vidět každý týden a zdarma...
třeba se nestydí před tebou ale před panem doktorem :)))) Víš jak ona je tam chuděrka nahá a okukuje ji cizí chlap...no uznej ty by ses neschovala??? Já teda jo:))))
Budete mít slušnou a cudnou dcerku a těch je dneska čím dál míň ;))) hlavně že je zdravá!!!!!
My taky čekáme stydlivku jen ještě ani nevíme co to bude :)))
Tak se mějte krásně a pak nepiš jak dopadl 3-tí pokus...

In reply to by miri22

Miri, tak to jsi me opravdu moc pobavila :o))))))))))))))))))))
Vidis a to vsechno, co jsi mi napsala me fakt ani nenapadlo!!!
Takze my budeme mit vlastne chytre dite - ona uz slecna mysli kvuli nam rodicum ekonomicky - neukazuje se schvalne, abychom usetrili - no to me nenapadlo :o))))
Sem rada, ze je teda radsi vic stydliva a nepredvadi se tak - preci jenom" nebude to asi zadna nestyda - dobry mrav, zaklad vseho :o)))
Po tretim pokusu se urcite zase ozvu - no sem na to fakt zvedava ....
Mej se krasne a at se Ti dari!!!
SHARANE

Ahoj Sharane :) Já bych z toho smutná nebyla, zase miminko vidíš hodně často a zadarmo :) To je vlastně docela milé. Já jdu na 4D UTZ 2.2.08 a moc se těšíme, jdu já i manžel i moje mamča, tak snad se nám miminko ukáže, jinak jim těch 1400,- Kč nedám :D I když tady v Praze by je chtěli určitě, i kdyby miminko nebylo vidět. Docela se máš a docela tiše závidím, že jsi jí ted tak často viděla (neviděla) Já našeho nufíka neviděla už 5 týdnů a pořád doufám,že ted mi 9.1.08 UTZ doktor udělá.

In reply to by Kasandra

Kasandro,
no divim se prevelice, ze po mne fakt nic nechteli - ani zadnych 30Kc, jak by se dalo ocekavat ... tak aspon ze tak. Mas pravdu - aspon ji vidim casteji :o))
Tobe drzim moc palecky, aby Tvuj 3D UZ vysel hned na poprve .... ja mela s sebou naposledy kamosku a bylo mi to lito - uz jen kvuli ni .... ze nic nebylo videt :-( Ona si brala dokonce i volno z prace, tak me to pak mrzelo dvojnasob ... chapes.
Ale vam to jiste vyjde - NEBOJ !!!
Dej pak vedet jake to bylo. Mej se moc prima!
SHARANE

Tedy Šári to koukám a směju se :-)))) asi se nechce ukazovat a hraje si s vámi na kočku a myš :-)))).Asi su budete muset počkat na duben :-))))
Ale víš co se říká do třetice všeho nejlepšího :-)

In reply to by LenickaV

Cau Leni,
vsichni se mi tu smejou - to je hruza, to jste kamosky???? :o)))) No jen se smejte .... Ja se dnes nastesti taky smeju - uz mi to dnes tak nevadilo :o))
Tak treba priste - TREBA ten pristi tyden ....
SHARANE :o)

In reply to by jituška

Neni to nahodou spatny - videt skoro kazdy tyden mimco, ne???
Je fakt, ze sem cekala, ze me dnes uz zkasirujou - ale nic - chi chi :o))))
Sem borka, ne???? Tak se na ne musi !!!! :o)))
Zenska pry ma narok na UZ v tehu jen 3x, ale ja byla celkem uz 7x !!!! A zadarmiko - he hec ....
SHARANE

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Carodejko,
nase slecna je proste stydlivka - po mamince :o))))
SHARANE

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak dik !!!! :o)))))))
Popravde - me to dnes taky rozesmalo .... ale naposled sem mela fakt depku !!!! Byla tenkrat totiz se mnou i kamoska a ja se ji chtela tim krasnym 3D UZ pochlubit, tak to bylo tenkrat takove nepovedene predstaveni ... dneska sem s sebou radsi uz nikoho nebrala :o))
Tak snad priste - na potreti !!! (PS - co Ty - byla jsi na tom 3D taky???)
SHARANE

In reply to by sharane

Tak jsem se fakt taky zasmála, ale je dobrý že si nic neplatila a máš možnost to zkusit víckrát. Já mám naopak asi nějaký divný miminko, protože se furt nastavuje vystavuje, všechno ukazuje, exibicionista, nevim po kom:))))asi po tatínkovi!!! My když jsme byli na tom 3D tak nejdřív chrupala, ale doktorka do ní parkrát ze stran šťouchla a pěkně se probrala a smála se a mávala, jak kdyby věděla, že na ní koukáme!!

In reply to by Ditousek

Ditousku,
taky si rikam - ze to neni spatny ... ze slecnu vidim aspon casteji :o)))
Nastesti po mne fakt nic nechteli - coz sem se divila aj usima !!!!
No Ty mas v brisku jiny kalibr - to bude asi nejaky estradni showmen, co??? :o)))
SHARANE

In reply to by sharane

No to já bych se na toho zlobivce v bříšku mohla koukat furt, idealně kdyby ten ultrazvuk měl člověk doma a vždycky by na něj mohl juknout co tam činí, moje měla mezi svátky pár dní klidovejch, tak člověku v hlavě vrtá jestli není něco špatně, ale teď už se tam zas vzpírá protahuje a budnuje:))) přeju ti ať se ten třetí ultrazvuk povede. Jestli máš vysledovaný po čem se ti malá víc hejbe tak si to načasuj. Někde psali že je to tak 2 hoďky po jídle, asi jak začnou pracovat střeva tak to mimísko probudí:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka